Arnika 05.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Wusia:P Ale naklikałaś z dziewczynami i chłopakiem.... Na oczka nie widzę i czytać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale kota dowidziałaś co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dają, Aniu i to w dużym wyborze. Jak dotąd - działa bez zarzutu! to muszę zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no Brazula to po co mnie kot jak elektronika ma myszy ganiać Najczesciej myszy jak czuja kota to w ogole nie przylaza... Aaaa poza tym ciesz sie, ze masz myszy, bo tam gdzie sa myszy nie ma szczurow i odwrotnie. Kocice karm dobrze, to Ci sie odwdzieczy. Jak bedziesz mieszkac w domu to kotow nie poczujesz nawet, tylko jak jesc beda wolac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale kota dowidziałaś co?? Czarny był??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Małgoś tylko ja chyba nie chcę akurat takiej wdzięczności od niej ale trudno teraz jak już zamieszkała to trzeba o gadzinę zadbać no nie umiem inaczej a jeść to dorzucić coś tam mogę na deser ale niech się same żywią mają gdzie Arnika jakie był toż jest i nie wygląda żeby iść chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Yyyyyychyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Myszy dla nich najzdrowsze, ale taka kotka w ciazy musi duzo jesc... Wiem, ze to klopot z tymi kociakami, ale nie wyrzucisz jej przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry mnie to kurczak nikt nawet jednej różyczki dac nie chce a DPS-ia wybrzydza http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/FL_604100GH209_250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Cze Wusia Śpisz jeszcze? Z młodymi to raczej niemożliwe jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ale piekne kwiaty od Leszka dostalas dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ewciu mam nadzieję, że dotarliście szczęśliwie..?! Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i za przysługę! Było mi bardzo miło Was gościć - mam nadzieję, że Mężuś zobaczył co chciał, bo nawet nie zdążyłam go zapytać..?! I wielkie dzięki za prezencik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór Małgoś nie wyrzucę aż taka wredna nie jestem nawet kupiłam dzisiaj taką podwójną michę i do jednej chrupki do drugiej mięsko z puszki żeby miała na zapas wiem że mięcho wetnie najpierw ale jak gód przyciśnie to chrupkami nie pogardzi Jamlesik Ty to wiesz jak kobietę uszczęśliwić prześliczne róże dziękuję bardzo Arniczka o tej godzinie to ja już byłam po zakupach karmieniu głodzilli na działce i paru innych sprawach Anusia oj piękne naprawdę Marysiu dotarliśmy to my dziękujemy za możliwość odwiedzenia Twojego pięknego domku tak wyoglądał i płacze że my nie będziemy mieć tak pięknie nie ma za co a teraz wszem i wobec ogłaszam że jak Maryś jeszcze raz powie że ma jak u przeciętnego Kowalskiego to uduszę jak słowo daję bo ma cudnie, elegancko ale przytulnie a nie jak w muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Piękna ta kocia! Jak dobrze, że trafiła do Ciebie! Jeżeli jesteś pewna, że to ciężarna kotka i nie masz co zrobić z młodymi (pewnie na początku je gdzieś schowa, ale później w triumfie przyprowadzi do dobrej kobiety, która dzieciom jeść da), to popytaj o sterylkę aborcyjną. Może wet coś doradzi. Bo uśpić ślepe kociaki i patrzyć na rozpacz kotki szukającej dzieci to już za trudne - przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Agduś czy ja wiem czy tak dobrze ja to w sumie koty średnio kocham ale kurcze no serce mam miękkie niestety dla zwierzaków jak już przyszła to jak zostanie to się zajmę jak pójdzie gdzieś wiosną to trudno a jak kociaki mieć bedzie to też się nimi zajmę bo co na jednego ewentualnego już mam chętną a potem dopiero sterylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A teraz wszem i wobec ogłaszam że jak Maryś jeszcze raz powie że ma jak u przeciętnego Kowalskiego to uduszę jak słowo daję bo ma cudnie, elegancko ale przytulnie a nie jak w muzeum Wusia ja i muzeum...?! Przy dwójce dzieciaków to mission impossible..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A teraz wszem i wobec ogłaszam że jak Maryś jeszcze raz powie że ma jak u przeciętnego Kowalskiego to uduszę jak słowo daję bo ma cudnie, elegancko ale przytulnie a nie jak w muzeum Wusia ja i muzeum...?! Przy dwójce dzieciaków to mission impossible..! Wusi pewnie o wnętrza i wyposażenie chodziło... A przy dzieciach to dom ma żyć, a nie być wychuchany, wydmuchany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Agduś czy ja wiem czy tak dobrze ja to w sumie koty średnio kocham ale kurcze no serce mam miękkie niestety dla zwierzaków jak już przyszła to jak zostanie to się zajmę jak pójdzie gdzieś wiosną to trudno a jak kociaki mieć bedzie to też się nimi zajmę bo co na jednego ewentualnego już mam chętną a potem dopiero sterylka Wuśka, ja wiedziałam, że Ty dobre serce dla zwierzaków masz! Buziak wielki ode mnie za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Maryś Arnika ma rację dokładnie o to że masz piękny domek ale do mieszkania a nie tylko do podziwiania DPS-ia tylko żeby u mnie jeszcze doopa twarda była a ta gadzina to taka przymilna że trudno serca nie mieć poociera się, do samochodu odprowadzi wydrze japę na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 a dzis tez byla kicia na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts