wu 08.02.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Maryś nie grzesz Kobieto jakbym miała tylko tyle ciałka co Ty to bym chyba nago leżała Magi o ja też bym pogrzała kości w słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja też już nie mogę patrzeć jak śnieg znowu sypie...! Ale o leżaczku to jeszcze nie myślę, bo za dużo ciałka mam do rzucenia na niego.... ja właśnie od miesiąca zrzucam ciałko, ale jeszcze parę kilo przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja to kurcze leń jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja też już nie mogę patrzeć jak śnieg znowu sypie...! Ale o leżaczku to jeszcze nie myślę, bo za dużo ciałka mam do rzucenia na niego.... ja właśnie od miesiąca zrzucam ciałko, ale jeszcze parę kilo przede mną No masz... Wszyscy się odchudzają, a ja się jakoś nie mogę zebrać... Magi a jaką dietę stosujesz jeśli można wiedzieć..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja to kurcze leń jestem Wusia Ty nas tutaj nie ściemniaj, bo jak tak dalej pójdzie to Cię latem będę na tym leżaku na golasa podziwiać..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 moja szefowa ma dobrą dietę ale ja się z chlebkiem rozstać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dawaj Wusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Maryś tu masz pierwszą lepsza stronkę http://protal.wordpress.com/ to dieta proteinowa dla osób które muszą rzeczywiście sporo zrzucić moja szefowa schudła 10 cm w biodrach i na wadze chyba to się równa 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzięki Wusia - poczytaj wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marys ty to chyba z kosci na osci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja już nawet 2 książki o tej diecie kupiłam i NIC nie schudłam Ale zabieram się od ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja nawet bylam troche na montignacu ale tam sa pycha przepisy, ze sie nazeralam i tez bez efektow bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marta a co to 'montignac'...?! I uwierz mi, że po tej zimie wyjątkowo mam co zrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Widzialam widzialam tu troche informacji http://www.montignac.com.pl/CMS/ tu przepisy http://forum.montignac.com.pl/przepisy-zgodne-z-metoda-vf30.htm chodzi o nielaczenie weglowodanow i tluszczow i unikanie cukrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 no ja powiem tak że na początku moja szefowa rygorystycznie przestrzegała tej diety i schudła teraz czasem jej się przyszaleć i nie tyje a do tej pory brała się za różne diety i nawet waga nie drgnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tylko to nie jest dieta na tydzien a juz na cale zycie zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Martuś z tego co wiem to jak już schudniesz ile potrzebujesz i utrwalisz to sobie to potem jesz w miarę normalnie przy czym raz w tygodniu w tym samym dniu masz dietę czysto proteinową więc w zasadzie samo mięcho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 miecho i otreby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Maryś nie grzesz i nie bluźnij... I Ty chcesz schudnąć Z czego...? Z kości na ości.... Ja to mam troszeczkę za dużo... ale leniwa jestem i jak jestem głodna, to zła i zjem to na co mam ochotę... I ciacha lubię.... i kawę z mlekiem i cukrem..... A jak ta dieta to taki cud.... to ja też przeczytam i może się uda od tego czytania Najważniejsze, żeby się dobrze czuć samej ze sobą.... Zimą to ja sie czuję dobrze, ale latem... już nie najlepiej.... I dobrze, że ja na zadupiu mieszkam, to minie nikt nie będzie oglądał... Chyba, że jeden sąsiad... Bo sąsiadka też przytyła.... a druga to starsza pani Wusia co odchudzamy się razem????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wiolcia żeby tak od myslenia o diecie można było schudnąć to ja pierwsza chociaz nie przyznam sie bez bicia że gdzieś mi zgineło 3 kilo z kawałkiem nie że się skarżę tylko nie wiem gdzie i jak a taka wiedza by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts