wu 04.03.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Małgoś co Ty na mojej wsi wiesz jak coś mniam to on zjada plasterek szyneczki, mięsko z saszetki, do białego serka się dobijał dalam mu może niepotrzebnie ale dałam trochę pożarł z apetytem więcej chodzi mi o to żeby pił kwiatków nie ma w zasiegu bo kiedyś już pogryzł kwiatka i chory był ale mleczka popił i się odtruł na drugi dzień już brykał a teraz to po prostu go tak nagle zawinęło i siedzę w robocie i myślę jak tam to moje futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Małgoś co Ty na mojej wsi wiesz jak coś mniam to on zjada plasterek szyneczki, mięsko z saszetki, do białego serka się dobijał dalam mu może niepotrzebnie ale dałam trochę pożarł z apetytem więcej chodzi mi o to żeby pił kwiatków nie ma w zasiegu bo kiedyś już pogryzł kwiatka i chory był ale mleczka popił i się odtruł na drugi dzień już brykał a teraz to po prostu go tak nagle zawinęło i siedzę w robocie i myślę jak tam to moje futerko Bialy serek jest OK. Tylko czyste mleko nie za bardzo. Moze tez dostac jogurt, cokolwiek mu wchodzi w zasadzie. Szynka nie bardzo, ale jak lubi, to lepsze niz nic... No kurcze mleko kocie maja w sklepach zoologicznych i we wszystkich supermarketach jest tez whiskasa, tylko ze ono najdrozsze jest. No ale chyba Cie nie zabije cena... A taki rosolek to jest minuta osiem, jedna kosc, szklanka wody, 15 minut i gotowe... Chodzi tylko o to, zeby mu pachnialo dobrze. I nie dawaj mu suchego poki co... Moze by wiecej pil gdyby mial fontanne, ale to jest wydatek i nie ma gwarancji, ze ja zaakceptuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a ja myślałam, że to moja cierpiała Wusia czymiem kciuki za futrzaste Twoje budle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Poprawiło się coś kociakowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 i jak kotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 trzymajcie bardzo mocno kciuki kotek w szpitalu jak to zawsze w takich przypadkach ta doba jest krytyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 trzymajcie bardzo mocno kciuki kotek w szpitalu jak to zawsze w takich przypadkach ta doba jest krytyczna o rany, aż tak źle? myślałam, że się poprawiło Pisz tu zaraz o co chodzi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 trzymajcie bardzo mocno kciuki kotek w szpitalu jak to zawsze w takich przypadkach ta doba jest krytyczna co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Moniu bardzo źle jest nasz wet słusznie podejrzewał że nerki tylko nie mógł przewidzieć że to aż tak szybko pójdzie po pracy jak zobaczyłam Deweya to się rozryczałam bo myślałam że od razu go uśpią ale wet kazał nachmiast do kliniki jechać i pognaliśmy z mężem porobili badania, prześwietlenie no i ratują kotka jak przetrzyma tą dobę to jest szansa dostał z mety kroplówkę i troszkę sie po niej ożywił oby to był dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 trzymam kciuki mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To bardzo smutna wiadomość Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 to mlody kotek, mailny organizm, przezwyciezy chorobsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Bidulek z niego! Nie mógł głupolek powiedzieć wcześniej, że coś mu dolega? Trzymam kciuki z całych sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 mam nadzieję że przezwycięży chociaż pani doktor nie ukrywała że jest bardzo bardzo źle Agduś że nie powiedział ale żeby chociaż pokazał że coś mu jest a on cały czas psocił wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dla mnie to wszystko jest przerażające... Mam młodą kocillę i jak pomyślę, że dzisiaj rozrabia a jutro mogę biegiem ratunku szukać ...to włos się jeży ... Trzymam kciukasy Wusia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 nieraz mnie to rude futro z równowagi wyprowadziło ale dzisiaj pół drogi przewyłam wioząc go ekspresem do kliniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 gdzie zawiozłaś bidulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Moniu no do kliniki weterynaryjnej tam go wybadali i przenieśli obok do skrzydła szpitalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 w Brynowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 do Dąbrowy Górniczej kazał nam wet jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts