nitubaga 08.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cze Wusia słonko mamy... trzeba docenić.... żeby się nie obraziło i poszło sobie gdzieś daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 U nas sie wlasnie obrazilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 u nas swieci jak szalone, polowe rolet mam w domu spuszczonych. Wusai moj szezlong powinien byc u mnie za 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 u mnie świeci nie świeci nie może się to słonko zdecydować Anulka znaczy po świetach będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzięki Yetuś skąd wiedziałes jak wyglądam Z tonu głosu... ...no ale przecież wiecznie tak być nie może - chyba się w końcu jakoś wgramolimy i ten szczyt osiągniemy ...i będzie z górki (...do następnego doła... eeech, samo życie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 u mnie świeci nie świeci nie może się to słonko zdecydować Anulka znaczy po świetach będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Wusiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przesyłam gwoździki.... Gospodyni .....oraz wszystkim Paniom z tego wątku http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/0503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 gdzie nie wchodze gwoździki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cześć Maryś oooooooooooooo dziękuję Gwoździku ja tam lubię goździki Ewuś no taki dzień dobra chwalę się u Skabusi byłam ale ma zarąbisty narożnik no cudo powiem Wam ale się nasiedziałam nagadałam dobrze mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wuska zazdraszczam wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Efi ja się cieszę że mnie małż po tej wycieczce do domku wpuścił bo miałam na godzinkę nie było mnie trzy a jaka wycieczka 5-minutowy rzut beretką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wusia ale Ci fajnie!!! A co tam u Skabuni...!? Ma zamiar do nas wrócić..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no wlasnie jak tam Iza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Efi ja się cieszę że mnie małż po tej wycieczce do domku wpuścił bo miałam na godzinkę nie było mnie trzy a jaka wycieczka 5-minutowy rzut beretką Ty Mu lepiej powiedz by się przyzwyczajał :P witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 i ja sie witam wtorkowo, chyba sobobie zrobie suwaczek ile dni jestem po terminie. kurde jutro jade do szpitala zarezerwowac m-ce na niedziele i moze to KTG mio zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Efi ja się cieszę że mnie małż po tej wycieczce do domku wpuścił bo miałam na godzinkę nie było mnie trzy a jaka wycieczka 5-minutowy rzut beretką Ty Mu lepiej powiedz by się przyzwyczajał :P właśnie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry ależ słonko pięknie świeci Maryś Anusia Skabunia mieszka sobie, mebluje się jak miałam okazję zobaczyć i pomacać i pozazdraszczać pali w kominku i ma zamiar do nas wrócić tylko pogoda ciagle psuje Jej szyki i nie może sie dorwać do internetu i dzieciaki ma przesłodkie zaadoptowały mnie wczoraj Nitusia Efilko znowuż jak się tak przyzwyczai to mu bedzie wsio jedno czy żona jest czy nie ma i jeszcze zacznie o głupotach myśleć Anusia ja Ci mówię te 5 dni to on się na pewno pomylił wiec luzik daj Helence szansę oczywiście zrobienie KTG polecam jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry ależ słonko pięknie świeci Nitusia Efilko znowuż jak się tak przyzwyczai to mu bedzie wsio jedno czy żona jest czy nie ma i jeszcze zacznie o głupotach myśleć eeeeeee tam... jak potęskni to i doceni przecie się nie wyprowadzisz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nituś a jak mnie spakuje to co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts