anjamen 22.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 superowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no teraz to ona jest kilkupak się na kotach nie znam ale na głaskanie po brzusiu wygląda że kociaki już całkiem całkiem są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Będziesz miała piękniaste malutkie ścierwa Brawo (u mnie w stosie szalunków chyba też się jakieś urodzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 jak sie uchowają to dla 3 mam już domek a czy piękniaste to się okaże bo nie wiem kto ojcem tylko czy Piotruś będzie chciał oddać kotki też bedziesz mieć piękniaste sąsiadka ma fajnego kota prawie cały biały troszkę ale ociupinkę rudego ma a koniec ogona czarny tak z 10 centymatrów jakby do wiadra z czarną farbą wsadził no bezbłędny po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ale nowości....Budowlane oczywiście... Tzn u Ciebie to koty się budują, bo Ty na razie nie chcesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 jak sie uchowają to dla 3 mam już domek a czy piękniaste to się okaże bo nie wiem kto ojcem tylko czy Piotruś będzie chciał oddać kotki też bedziesz mieć piękniaste sąsiadka ma fajnego kota prawie cały biały troszkę ale ociupinkę rudego ma a koniec ogona czarny tak z 10 centymatrów jakby do wiadra z czarną farbą wsadził no bezbłędny po prostu Ja za to wiem kto jest ojcem, bo łazi u mnie ogrodzie taki miejscowy jebaka i łapie co się nawinie (a mojej kotce żal tyłek ściska ) ale ktora urodzi w dechach to nie wiem - kilka sztuk tam włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry niech mnie ktoś z łaski swojej weźmie i dobije Arniczko ja już zbudowałam a wykończeniówka to się tak zbiera jako i ta wiosna Nefcia ja widziałam raz takiego biało-rudego u nas ale czy to ojciec to nie wiem bo widziałam jak po pysku dostał to czemu żałujesz swojej koteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Doberek kocie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 hello kocica przepiękna a Piotruś ją lubi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dobry Maguś jakie kocie mamy samo tałatajstwo do mnie przyłazi to co mam zrobić Lidziu lubi ja az za bardzo chciałby ją nosić na rękach a ona owszem głaskanie lubi ale na ręce nie chce więc muszę Go ciągle upominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Wusia, kotę masz śliczną, maść taka niespotykana, więc i maluchy będa na pewno piękne! Jak to z wiosną wszędzie nowe życie wstępuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 doberek Wusia i goscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Martusia mnie życie wystapiło padł mi kręgosłup a fakt kota dziwna jest ale ma zarąbiście zielone oczy normalnie jak szmaragdy cześć Anula dawaj duuuuuuużo fotek Helenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Depesia tez Martusia? Wusienko bardzo ci odmowil wspolpracy ten twoj kregoslup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Martusia jak widać bardzo że mi aż na głowę poszło i obrazków nie rozróżniam tak tamto było do DPS-i bardzo siadła mi część ledźwiowa łażę jak paralityk ani usiąść ani stać ani chodzić a ból taki że mogłabym za ketonal zabić i własnie jak to pisałam jedna dobra dusza przyniosła mi ketonal jest jednak Bóg na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 oj niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Bidulinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 nawet nie wiecie jak bardzo niedobrze nawet oddychanie boli ale nic to ketonal powinien poluzować aby do końca dniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 a da sie ciebie naprawic czy musisz swoje przebolec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Martuś znaczy tak całkiem naprawić to się nie da ale masażysta mógłby to poluzowac wepchnąć na miejsce i przestałoby tak boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts