malgos2 24.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry Małgoś wiesz ja się mogę mylić co do ciaży bo koty to ja nie miałam nigdy ale fakt mizista jest chociaż widzisz głaskana być lubi sama przylazi ale na ręce nie da się wziąść od razu się wyrywa muszę ją dopaść i zawlec do weta bo Młody coraz intensywniej sie z kotą zaprzyjaźnia Malo ktory kot lubi byc brany na rece, albo lubi tylko w jakiejs okreslonej pozycji - moj np. na plecach jak dziecko, inaczej gryzie i sie wyrywa... Trzeba uwazac z tym, a wziecie do weta jest zawsze dobrym pomyslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Może jakiś masażyk Mężuś powinien zrobić na te bolące placki...!? Na placki to moze bo pleckow to Wusia sobie dotknac nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Maryś no ja to nawet wspomniałam małżowi ale poszedł w kimono i nici z masazu ale normalnie kota to się tak zadomowiła że lazi za nami i przy nas coby mieć na nas oko do domu włazi tak sie zachowuje jakby od zawsze z nami była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ona musiala byc domowa wusia, na 150%... Wybrala Was sobie i bedzie Was kochac bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 możliwe że się ktoś jej pozbył i to chyba samochodem bo o ile do samochodu podejdzie to nie da się do niego wsadzić chciałam ją kiedyś trochę wsunąć do auta żeby Piotruś mógł ją pogłaskać jak w foteliku siedział to się tak zaczęła wyrywać że siły nie było no za żarcie to każdy kocha nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Calkiem mozliwe, ze ma nieprzyjemne skojarzenia... Moze tez byc problem zamknac ja w transporterze - moj ucieka na sam widok... Za zarcie nie za zarcie, ale na pewno juz sie przywiazala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 taaaa kota normalnie jak główny domownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Co by nie mówić - pierwsza się wprowadziła do Waszego domku! Dzień doberek, piękne słonko dzisiaj mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam Jak tam twoj kregoslup?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzień dobry DPS-ia no w sumie fakt Martusia lepiej nie mówić znowu się ruszyć nie mogę muszę upolowac masażystę bo nie wyrobię i nic wczoraj nie robiłam takiego coby mi zaszkodzić mogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Żeby nie było, że nie przychodzę!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wusia, koniecznie do masażysty marsz, bo tak długo nie pociągniesz. Ja lubię masaże, ale masażyści nie lubią mnie masować, bo mam jakoś strasznie unerwione okolice kręgosłupa i jak tylko wiem, że ktoś się zbliża z rękami, to od razu się wiję jak piskorz i napinam mięśnie . Przez to wicie mam powiększoną lordozę, która daje mi się we znaki, ale nie umiem tego powstrzymać . Nawet mój M mnie nie może po pleckach pogłaskać, bo też się wiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 cze Braziątko Liduś faktycznie nie pociągnę ale i tak musze czekać do 12 kwietnia już się umówiłam z moim ulubionym panem na pieszczoty niech mnie ktoś dobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Tez by mnie mogl popiescic, bo mnie ostatnio boli nawet jak spie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Małgoś ja tam spać nie moge bo mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 co ciem painuje?? withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.03.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wuśka twardziel jezd więc radem da Siema a że tak spytam na budowie to siem cos dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wuśka dopadło Cie? Przechalapane na całej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Małgoś ja tam spać nie moge bo mnie boli A nieeee, ja to moge spac zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Duszaczku krzyż mnie napier ten teges ale jeszcze ciutkę i zabiegi mi pomogą Kamolku wreszcie jezdeś dzięki za wiarę we mnie ale teraz to nawet moja twardość nie pomaga na budowie w sumie to nie za bardzo sie dzieje Myszeczko a ceguj się wstydzisz Małgoś a widzisz ja nie moge się położyć zeby mi wygodnie było dobra idę coś naskrobac w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts