wu 01.04.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 nie no to już perwersją trąci trzy lata to akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 nie no kompletna paranoja to nowe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no żebym sama sobie musiała subskrybcję robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Cze Wusia... Nie mogę się połapać... a Wy? Nic nie można znaleźć, nie ma emolków, nie wiadomo gdzie co jest.... Kuźwa , a miało być lepiej.... A co to takiego Senior Member? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Arniczko no ja się już mniej wiecej połapałam moje odnośniki działają ufffffffffffffff:D emotki masz pod odpowiedzią w zaawansowanej edycji;) no stary członek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 jak zrobilas te odnosniki??bo ja wiem ze mozna wkleic linka ale jak zrobic coby sie naisik komentarze tyko pokazywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Martusia weszłam w ustawienia potem edytuj sygnaturę kliknęłam na ten napis komentarze a potem powyżej jest taka kula z dwoma kółeczkami jakby to jak na nią klikniesz to masz hiperłącze i jest adres url i tam po prostu wklejasz skopiowany nowy adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No i Wusia nie kumam co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 noo Arniczka a czego konkretnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 ale wtedy mi sie wkleja caly link a nie jest taki ladny napis, trzeba taka sciezke jak w poprzednim forum pisac?? tzn itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no bo tam w tym okienku Ci się wklei cały ale na stronie zostanie napis komentarze - bierzesz po prostu kopijejsz nowy adres komentów i wklejasz w to okienko i wsio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 nie no kompletna paranoja to nowe forum a mnie to ganisz za takie teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 I jeszcze mi od starych członków wymyślają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 dziala, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kasia ale to było po pierwszym wejściu jeszcze ze dwa dni i będzie jak na starym:cool: Martuś ależ nie ma za co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.04.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Znalazłam Cię nareszcie, ale póki co same komentarze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wusia... o co mi chodziło... o wszystko... Wszystko mi pogubili i w stopce dziennik i komentarze i Was i wszystko szukam na piechotę.... Wkurzyłam się ... I literki takie maluśkie..., że trzeba się wpatrywać w ekran.... Oj źle się dzieje w państwie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wusia... o co mi chodziło... o wszystko... Wszystko mi pogubili i w stopce dziennik i komentarze i Was i wszystko szukam na piechotę.... Wkurzyłam się ... I literki takie maluśkie..., że trzeba się wpatrywać w ekran.... Oj źle się dzieje w państwie ..... Fatalnie! Ja musiałam zmienić avatar, bo zniknął i się nie pojawił Teraz mnie chyba nikt nie poznaje, a tamtego nie miałam zapisanego na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Monia ale u mnie w odnośnikach już dawno chodzą komenty i dziennik:cool: Arniczko no powoli się wszystko poustawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts