monia i marek 02.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Monia ale u mnie w odnośnikach już dawno chodzą komenty i dziennik:cool: Arniczko no powoli się wszystko poustawia:D wkleiłaś nowe linki? u mnie nie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Moniu zrób tak jak mówiłam Martusi skopiuj sobie nowy adres komentów wejdź w ustawienia w Edystuj sygnaturę kliknij na napis komentarze potem na jak go Marta nazwała globus z oczami i otworzy Ci się takie okienko do wklejenia adresu w dolną cżęśc gdzie pisze obok URL wklejasz nowy link potem to samo robisz z dziennikiem i zatwierdzasz i chodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jaki znowu globus??? A moje linki działają?? I ciekawe co z licznikiem postów, do licznik odwiedzin nie działa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Twoje nie działają musisz se poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.04.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/260/Kobieta/c7654d0a-b984-418a-b2ed-ce5ca6d74a30_20090403112047_Shutterstock2606926ok.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 zostawiam po sobie ślad, żeby nie było, że mnie nie było.. bo przecież byłam.. i nawet wszystko od stycznia przeczytałam.. a ze nic mądrego nie mam do powiedzenia to tylko pozdrowienia przesyłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy42/394383/998093/previews/33121882_jaja.jpg Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Glamcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 03.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wusia ja nie wiem jakim cudem ja t jeszcze nie trafiłam Strasznie Cię przepraszam... Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie z okazji Świąt Wielkanocnych Smacznego jajka i mokrego dyngusa życzy Achajka http://jaemigrantka.blox.pl/resource/Easter_gif.gif hehe fajnie - jest więcej czcionek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ufff, też cię jakoś odnalazłem... muszę popróbować przyzwyczaić się do tych nowości. emotki masz pod odpowiedzią w zaawansowanej edycji;) Ja tylko widzę jakieś "Ikony wiadomości", które nie wiem po jakiego grzyba są (tu powinna być zła buźka, ale nie wiem jak ją wstawić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Poćwiczę jeszcze na tobie te mordki ... Kicha, coś nie tak - no za piernika nie wiem gdzie te mordki ukryli Jak robię kropkę przy którejś "ikonie wiadomości", to mi wyskakuje przy Tytule, a ja chcę wsadzić ją w tekst - ta się nie liczy, bo z klawiatury (dwukropek + nawias) ... I godzina wysłania w cały świat rozregulowana, i zniknęło pole "skąd:" pod awatarkiem, i żaden zapisany przeze mnie wcześniej link nie działa (miałem sporo tematów "wynotowanych" w zakładkach, np. wątek o sufitach KG i wszystko diabli wzięli) Eeee... chyba mam dość... Wesołych Jajek i Smacznych Świąt wam życzę (i powiększyć czcionki podczas edycji posta też nie umiem) Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! http://img529.imageshack.us/img529/995/dalmatek585qk4.gif Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.04.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" ✿............(..(..( ✿.............\..)..)._..-.._ ✿............__)/.,','.......`. ✿..........,".....`......,--...`. ✿........,"...@.........'....`...\ ✿.......(Y.............(...........;''. ✿........`--.____,.....\..........,..; ✿........((_.,----'.,---'......_,'_,' ✿............(((_,-.(((______,- ….......o00o……………….. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ vVVv..00✿00…_…..… o00o... (___).`0000´._.(_)_..00✿00.. .~Y~……..|….(_)✿(_).0000.\| ….\|… …..\|/…/.(_)….\|.\|/.|/.\| \\|//.\\|//.\\|//.\\|//.\\|//.\\|// ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dziekuję Kochani za życzenia i cieszę się że zdołaliście mnie odnaleźć bo ja Was prawie wszystkich już wczoraj znalazłam;) Achaja no ja pojęcia nie mam;) Yetuś bo jak sie w zaawansowaną edycję przełączasz to Ci kursor automatycznie skacze na początek zdania i trzeba normalnie kliknąć na miejsce w tekście gdzie emotka chcesz wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wusiol ! Znajdłam cię wreszcie !Kolca przyszłam zostawić co by mi łatwiej było wrócić ... bo sie za cholerę nie mogę połapać ...jeszcze brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no przeca Ci Jeżyczku zaproszenie wysłałam do znajomych:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Coś tu jest skaszanione Dopóki siedzę w "szybkiej odp" to mogę czcionkę zmieniać (pogrubiać, kolorować itd.) ale jak ją powiększyć to już nie wiem Gdy wejdę w "zaawansowaną edycję", to ikonki formatowania tekstu znikają Pojawiają się za to "ikony wiadomości" - znaczy mordki. Gdy wciskam którąś, to pojawia mi się z prawej strony okna: "Tytuł" i wcale nie wstawia się w miejsce kursora. Próbowałem nawet przeciągnąć tą mordkę w okno tekstowe, ale wtedy uzyskuję tylko taki efekt:http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon10.png Niech lepiej szybko poprawią tą Betę, bo nie zdzierżę i na Forum Budujemy Dom się wyniosę. Zresztą zauważyłem, że sporo "naszych" już tam jest ...a na temat tempa otwierania się stron, to już lepiej nie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Yetuś no widzisz nie wiem czemu ale ja tego problemu nie mam może to kwestia ustawień w ustawieniach zaawansowanych pod koniec jest w pozostałych opcjach interfejs edytora postów i ja tam mam zaznaczony zaawansowany edytor i mam mordki do tekstu po prawej stronie a do tematu pod wiadomoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wlazłem w zaawansowane i pozmieniałem wszystko. Nooo, teraz to inna bajka - potestuję sobie na tobie dobrze, że mi podpowiedziałaś ;) Teraz trochę lepiej Jeszcze tylko muszę nauczyć się znajdować to czego szukam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts