nitubaga 09.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 .... ja prwie też... choć przeprowadziłam ostra selekcję to i tak gdybym wiedziała, że to można zapisać bym się pohamowała z co po niektórymi mailami dzień dobry człowiek to się jednak całe życie Óczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 hej wusia, jak dzisiaj humorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry matko dogonić Was nie mogę Kamol mnie się nie rozeschnie bo za bardzo nie ma co Neluś dostałam odpisałam baaaaardzo dziękuję Rasia u mnie witaj Słoneczko Jeżyku bo to wszystko trzeba z umiarem dziennie kieliszeczek a nie krzynkę DPS-ia noooo wiesz nie mogłaś wcześniej Martusia ja prawie wszystko Nitusia nie rób mi tak toż oczy bolą od patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Liduś humorek to nawet nawet ale inteligencja na poziomie pierwotniaka:oops::oops: a własnie jedna pani mi humorek poprawiła bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry matko dogonić Was nie mogę Kamol mnie się nie rozeschnie bo za bardzo nie ma co Chciałem zauważyć że nie jeden już tak mówił))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no ale co mi się rozeschnie - siliktay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kurcze, ja tez wszystkie listy milosne wywalilam, smutno mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 z jak zas drewniana chalupkom sie tu wyskakuje withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Małgoś mnie też smutno bo do mnie nikt miłosnych nie pisał Duszku no ja nie wiem moja tam wybitnie twarda piasek, wapno i woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiu, zaznaczasz Twoje skarby w skrzynce, rozwijasz menu pod spodem i klikasz Pobierz jako tekst (Notatnik, Word czy co kto lubi). Pobierze wszystko, daty, tematy, nadawców, dokładną treść. Hurtem, po kolei. Zapisujesz u siebie na twardym dysku i gotowe, można opróżnić skrzynkę. Dzisiaj jakoś mam szczęście do tłumaczenia tej opcji. Dzień dobry! No właśnie, ja skrzynkę wyczyściłam tylko z rzeczy bardzo niepotrzebnych, przecież skarbów nie będę wywalać . Zapisałam sobie w Wordzie. Dobrze, wyślę maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cześć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Przyszłam sprawdzić czy Gwoździk listę obecności podpisał ... widzę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cześć Gwoździczku coś Ty taki gadatliwy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Przyszłam sprawdzić czy Gwoździk listę obecności podpisał ... widzę, że tak ....można to nazwać listą obecności ... ... ja bym to nazwał sprawdzeniem łączności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cholera a miałam nadzieję że to z sympatii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ....można to nazwać listą obecności ... ... ja bym to nazwał sprawdzeniem łączności Ja go tak go zwał, ale odhaczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cholera a miałam nadzieję że to z sympatii:( Wusia przecież wiesz, że my Cię wszyscy love...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dziękuję Maryś ja Was też bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cholera a miałam nadzieję że to z sympatii:( ... sprawdzam łączność z dobrymi znajomymi ... więc to chyba sympatia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no to już nieco lepiej brzmi w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts