DPS 20.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Wusia, gratulacje, Piotruś kawał dzielnego chłopa! Dzień doberek, jakie ładne kwiatki już u Ciebie rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 buziolki zostawiam dla P. i niech mu bedzie superowo w przedszkolu właśnie w tv mówią o przedszkolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 buziaki zostawiam i lecę zamiatać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Jak tam Piotruś w przedszkolu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 heloł, Wusia gdzi ejestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.04.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Wusiek skoro synus taki grzeczny to rowerek jak nic sie należy hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dobry wieczór Dziewczyny i Kamysiu Piotruś w ekspresie się dzisiaj pozbierał rano żeby do przedszkola lecieć póki co jest dobrze i oby tak dalej;) japka Mu się nie zamyka jak opowiada co robił i jak na razie w dalszym ciągu jest chętny chodzić i dajcie spokój nie róbcie ze mnie potwora:) Anusia w pracy sobie umierałam:( Nitula myślę że na razie Mu wystarczy jeszcze ten stary no chyba żeby nie;) największy ubaw mamy z kotą szykuje się gadzina do porodu mości legowisko wczoraj jak Marcin jej przenosił w bezpieczniejsze miejsce to Go obsyczała jak żmija:lol: i tylko się tuli i majga i zwija i najlepiej żebym jej wcale nie zostawiała;) i największy hicior niech mi ktoś powie jak ta małpa wylazła z zamkniętego domu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Jesli malpie glowa sie zmiescila w jakas dziure to wylazla. Piotrus dzielny bardzo. Ciekawe po kim to ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Małgoś ale jedyne dziury są nad murłatą a to niezły kawałek do ziemi;) Piotruś? norma że po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Piotruś? norma że po mamusi skromność w każdym calu;):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dzień dobryjaka tam skromność Kamolku po prostu mamusia miała 2 lata i 3 miechy jak ją do przedszkola posłali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Cześć Wu... Tak sobie czytam postępy twojego synka i mi się przypominają chwile kiedy moja córcia do przedszkola szła. Tylko rączką pomachała i już jej nie było, a ja całą drogę do pracy łzy połykałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Wniosek z tego, że małpa skoczna jest bardzo. Miłego dnia i proszę pomiziać małpę od ciotki za uszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Sipatka mnie przeszły takie myśli po tym jak mi kolezanka opowiedziała jak wychodzi do pracy a dziecko z nianią zostawia dziecko się na nodze wiesza, wrzeszczy, histeryzuje, ona mokra, dziecko mokre, opiekunka mokra:) DPS-ia no sporo bym dała żeby się dowiedzieć którędy wylazła:lol: małpa jest miziana średnio godzinę dziennie bo domaga się pieszczot jak wściekła za uszkiem miziaj, po brzucholu głaskaj i tylko patrzy jakby się tu przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 lepsze takie niż takie co to chcesz pomyziać a ona za chinskiego boga nie pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Efi no pod tym względem jest genialna bo uszczęśliwia Piotrusia ponad miarę sama przyłazi do Niego i podstawia się do głaskania:) no i nie drapie i nie gryzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.04.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Irmuś dyrektorka jest fajna to raz a dwa to jak poszłam płakać o przedszkole to się przez przypadek tak fatalnie złożyło że ubrałam się na czarno i obawiam się ze dyrektorka uśmierciła mi rodzicielkę jak powiedziałam że mama nie może się już dłuzej opiekować Piotrusiem to powiedziała że w tej sytuacji musimy sobie pomóc ale sens jej wypowiedzi zatrybiłam dopiero po wyjściu z przedszkola taka byłam zaaferowana:oops: Wuśka jesteś obłędna! Dzień doberek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 wusia dopiero po cytacie marysi przeczytałam. wyszło bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 śmiejcie się śmiejcie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 wusia widzę, że w trybie pilnym Piotruś do przedszkola poszedł ja też wysyłałam Bartka w połowie roku i to było bardzo dobre posuniecie.. we wrześniu był powszechny szloch i lament, tłumy łkających mam.. a mój syn już dzielniak był - buziaka na drogę dostałam i popędził do zabawek a gdzie Piotruś chodzi? na Mijaczów? no i pytanko: o której bedziesz jutro urzędowała na swoich włościach.. wybieram się do pana ogrodnika po drzewko i chętnie bym sobie u ciebie przystanek zrobiła ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts