wu 28.04.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dzień dobry Kamol ja się nie gniewam skąd ale minus to masz jak pas startowy na Okęciu Rasiul mnie też czasem staje włos na głowie jak trafi w bolące miejsce no mnie się tela też podoba cześć Neluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 oooo Kamyś sobie nagrabił liści, niech je szybko zbiera .Czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Co dobrego słychać w Państwie Wuńskim? Oooo, mnie sie też bardzo podoba! Prawie jak z Hamleta! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Mycha i na dodatek nie wykazuje żadnej chęci poprawy;) DPS-ia jak z Hamleta to bleee bo w Państwie Duńskim źle się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Bry Wuśka i wiesz, obiecuje meldować sie bedę jakby co no i dzięki kiedy ja to nadrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 cze Malka no spróbuj nie zupełnie nie wiem za co Ty mnie dziękujesz ?? nie mam pojęcia kiedy nadrobisz ale u mnie to najłatwiej nadrobić przyjeżdżając do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Wusia chciałam podziękować osobiście.... Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dobry wieczórArniczko jak słowo harcerza pojęcia nie mam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 czesc Wusiu, w koncu galeryjke ogladnelam no no no super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a kiedy?? teraz przed chwilą czy nieco wcześniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobry wieczór Arniczko jak słowo harcerza pojęcia nie mam:eek: Jeśli kiedyś dobrze odczytałam to za 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a kto Ci naskarżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 no nieźle, nieźle się roboty posunęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a Małż się nudzi i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 A dobrze wyczytałam? I nikt nie naskarżył... a kasa dopiero będzie niestety w listopadzie/ grudniu, jak wszystko zaksięgują ... dopiero... A wyczytałam jakiś czas temu na forumie, tylko nie wiem czy to o miśka chodziło... Jeśli tak to WIELKIE DZIĘKI , a jak chodziło o kogoś innego to też bardzo dobrze. Trzeba sowim dysponować jak tylko można .... I propagować wśród innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Arniczko a bo juz myślałam że skarbowy donos zrobił bez mojej zgody;) no wiem że późno ale może w przyszłym roku się przyda:) i chodziło o Twojego Miśka ale czym się chwalić to nie wiem a i dziękować nie ma za co bo to malusio:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wusia my nigdy nie wiemy od kogo, bo to anonimowo. To i dobrze z jednej strony, bo nikt nikogo nie wylicza... A z zeszłego roku bardzo ucieszyła mnie kwota kilkudziesięciu groszy... nie było nawet jednej złotówki, ale sama myśl, że ta Osoba ma świadomość grosza... Wolimy wszyscy wiele groszy... niż nic złotówek Najprawdopodobniej pojadę z młodym do tej wsi na rehabilitację co byłam w grudniu, tylko w tym roku zapisałam się na koniec sierpnia i początek września... Bodajrze do 10,. 09.... Akurat młody ma urodzinki, a i w szkole niewiele zawali...... Mają świetną bazę zabiegową, rehabilitacja na dobrym poziomie, i ta co jest mu najbardziej potrzebna... biofeedbeck i różne takie tam... Tylko co by chciał ćwiczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 I wiesz nie mam pojęcia komu mam jeszcze podziękować Więc dziękuję Wszystkim , którzy przekazali swój 1% dla kogoś, kto tego potrzebuje... Bez względu czy był to mój Emil, czy ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 o to fajnie na pewno skorzystacie a Młody może się przekona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a bo to tak fajnie uszczuplić nieco dochód takim co to podzielą wedle własnego widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts