Arnika 30.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wiesz jaką jazdę robił, ? Tylko on tam nie jest jedyny... I rehabilitanci wiedzą, ża takie ładne dzieci też mają nie tak pod sufitem... No nie mogło byc wszystko.....Może uda mi się namówić męża, żeby z nami pojechał, bo jest możliwość wynajęcia pokoju, a mógłby utemperować trochę Miśka, bo ostatnio przechodzi sam siebie, nawet w szkole nie dają sobie z nim rady...No cóż - życie.... Ale za to jaki słodki, i jak pracuje w ogrodzie... tylko to my mamy go słuchać, bo on wie lepiej, a my się nie znamy.... Może ogrodnikiem zostanie...A przecież w ziemi kasa jest.... No Kluczmonia coś wie o tym, jak projekt dostała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a bo to tak fajnie uszczuplić nieco dochód takim co to podzielą wedle własnego widzimisię I bardzo dobrze, że świadomość wraca do ludzi.... Oj dobrze... Tylko gdyby nie chcieli w przyszłym roku zabrać nam tego przywileju.... bo to jednak sporo kasy im ucieka koło nosa.... Dlatego skarb państwa przekazał 1% bardzo późno w zeszłym roku, bo nie miał kasy... a nam dopiero fundacja zaksięgowała prawie na koniec roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wioluś ale On tego przynajmniej nie robi celowo i złośliwie, pewne zachowania są niezależne od Niego:( za to masz na osłodę dzielnego, małego mężczyznę, towarzyskiego czarusia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 myślę że nie szarpną tego 1 % bo ludzie są coraz bardziej chętni do przekazywania bo widzą że to ani kosztów ani roboty przy tym nie ma a coś dobrego z tego jest więc raczej się ludziom nie podłożą ja się przyznaję że jak wprowadzili ten odpis to tylko raz zaraz w tym roku nie przekazałam bo nie wiedziałam dokładnie o co kaman ale jak rozgryzłam to co roku przekazuję 1 % od wszystkich w rodzince którym pita rozliczam i nawet się nie pytam czy chcą czy nie po prosty wpisuję i tyle i nie dość że nikt nie krzyczał to wszyscy zadowoleni że Skarb Państwa tego nie rozchula:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wusia, wiosenki troszkę Ci zostawiam http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d863bc85429bfc42b6e296f93db25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 wusia a czemuż to nie ma cię u siebie? szybko pisz mi co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 dobry wieczór oo Moniu jaka piękna dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Skabuś jestem ale co mam Ci pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 idź do mnie i będziesz wiedziała co pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 byłam napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Hej wusia. Co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.05.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam się z Panią! I miłego weekendu długiego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.05.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 A i jeszcze o hasełko do galeryjki grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 byłam widziałam czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór Małgoś a tak powoluśku do przodu sie przemieszczam witaj Neluś szkoda że bez pogody a hasełko zaraz poślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Irmuś trochu wiecej jest ale co będe to samo w kółko dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Cześć Wusia... Ale się u Ciebie zmienia Kiedyś bez zapowiedzi wpadnę i zobaczę osobiście... Nalot zrobię... jeszcze i Ty i ja nie wiem kiedy... ale kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór Małgoś a tak powoluśku do przodu sie przemieszczam witaj Neluś szkoda że bez pogody a hasełko zaraz poślę Jak powolusku??? No Arniki tempa nie przebijesz, ale dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzień dobry Arniczko to wpadaj wpadaj ja lubię niespodzianki Małgoś w porównaniu z tempem Arniki to ja się cofam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Wusia no co Ty... nadal pędzisz... tylko teraz zaczęłaś... i dogonisz mnie tylko za dwa miesiące, i za to bez stresu, czy tynki spadną, czy nie, czy biegać i grzać, czy nie.... Oj nalatałam się, nalatałam.... A i jaki stres jak tynki na wieńcach zlatywały bo przemarzły....A widziałaś moje drzwi?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts