markoto 05.05.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wusia jeszcze troche czasu jest, zdarzysz i antybiotyk lyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 trzymajcie sie cieplutko Wusiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 w sumie Martuś to może i racja zobaczymy jak się pan od pieszczot sprężał bedzie na dzisiejsze się już doczekać nie moge bo mnie tak parszywie pod łopatką łupie od spania z Piotrusiem że mnie chce pokręcić Mycha ja to tam pal sześć łeb boli mnie od zawsze więc wprawę mam teraz po prostu boli bardziej niż zwykle;) najważniejsze żeby Piotruś wyzdrowiał biedactwo takie umeczone jest już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wuśka, Ty nie słuchaj , że homeopatia to głupoty, bo głupoty to gadają ci, którzy tak mówią. Homeopatia moje dzieciaki wyleczyła z astmy i z brania antybiotyków co 2 tygodnie. Homeopatia jest wspaniała, jak mówi Irma, to pomaga na lata. Weź Ty idź do lekarza homeopaty, zobaczysz, że to cuda działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 na razie nurofen na zatoki mnie nieco bólu łba pozbawił a mój ulubiony cudnie dopieścił moje plecki:lol2: ech i jak wie gdzie boli od razu tam trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.05.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wusia, zdrówka Wam życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzięki Moniu jutro planuję dzień na szczocie na pewno mi się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 teraz poczytalam o chorobskach u Was. zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Aniu mam nadzieję że teraz po antybiotyku to już Piotrusiowi do końca to katarzysko przejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.05.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Co bedziesz szorować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 a szorować to nic muszę pozamiatać znowu podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wusiu, zdróweczka Wam życzę Nadia łapie uszka, wiem, co to znaczy, biedne dzieciątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wuśka, Ty nie słuchaj , że homeopatia to głupoty, bo głupoty to gadają ci, którzy tak mówią. Homeopatia moje dzieciaki wyleczyła z astmy i z brania antybiotyków co 2 tygodnie. Homeopatia jest wspaniała, jak mówi Irma, to pomaga na lata. Weź Ty idź do lekarza homeopaty, zobaczysz, że to cuda działa. Zgadzam się. Byłam bardzo sceptyczna i generalnie uważałam, że leki homeopatyczne to niezwykle drogi cukier z wodą. A jednak tylko Spongia Tosta 5 CH potrafiła wyciągnąć moje dzieci z zapalenia krtani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No własnie, cieszę się, że nie jestem sama z tą opinią. Nie wierzę, że cały Królewski Szpital w Londynie, który leczy wyłącznie homeopatycznie, może trudnić się "znachorstwem", jak nazywają to nasi niektórzy lekarze. Wstyd dla tych lekarzy, że jeśli czegoś nie znają i nie rozumieją, to toczą wojnę przeciw temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.05.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 zdrówka życzę... co by uszy nie nawracały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzien dobry sie z panstfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 w sumie Martuś to może i racja zobaczymy jak się pan od pieszczot sprężał bedzie na dzisiejsze się już doczekać nie moge bo mnie tak parszywie pod łopatką łupie od spania z Piotrusiem że mnie chce pokręcić Mycha ja to tam pal sześć łeb boli mnie od zawsze więc wprawę mam teraz po prostu boli bardziej niż zwykle;) najważniejsze żeby Piotruś wyzdrowiał biedactwo takie umeczone jest już toż mówiłam o wszystkich cierpiących Wusiątkach.Zabezpiecz się w ten lek od Nefci. Lekarze faktycznie przedobrzają z tymi antybiotykami.Juz sam nurofen działa dobrze przeciwzapalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 cze Wusiak... chyba nie jestem w temacie, ale słysze, ze o lekach mowa... więc zapobiegliwie zostawiam życzona zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Haloooo, zdrowiejecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dobry wieczór homeopatia jest dobra przecież od wieków ludzie się ziółkami kurowali i działało:) ale czasem trzeba dowalić antybiotyk:( ja w ramach leczenia wzięłam się za szczotę ale kiepsko szło mi leczenie bo mnie kota dekoncentrowała ciągle mnie wlokła do siebie na materac ale bestia cwana póki leżała na materacu to jak małżon wchodził to było dobrze a potem jak się na mnie rozłożyła a on wszedł mnie zawołać do domu to go obsyczała jak żmija widać chciała żeby z nią zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts