DPS 11.05.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzień doberek! Czy u Was też już pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wusia wychodzi nam, ze w piatek trza ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzień doberek! Czy u Was też już pada? u mnie nie, u Wuśki pewnie też nie, bo nie siedzi przy kompie no ale u nos lepiej rzykali o słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.05.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 wusia i jak zdrówko? pozdrawiam z łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 cze Wusik... co slychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 przyszłam zdrówka życzyć, cobyś się na tur wykurowała i mogła z nami się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Moniu coś tam działamy ale focić nie ma co za bardzo:) Małgoś to dobrze że czytasz;) Arniczko no jak to jakiego pączusia Anusiną Helenkę DPS-iu u nas dzisiaj nie padało było pięknie i cieplutko:) Martusia no mówiłam na piątek nie ma szans:( Jamlesiu ja siedze przy kompie wieczorami jak ogarnę stajenkę i inwentarz;) Skabusia a szczekam jako ten Burek u budy;) Nitusia głównie słychać mnie jak kłapię japą Lidziu w przerwie między pluciem płucami mogę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wusia chora? niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 dzień dobry Anusia no w sumie to chora to już raczej nie ale u mnie to zawsze po takim niewyleżanym przeziębieniu zostaje taki gilgotek w krtani któren mnie męczy;) więc od czasu do czasu sobie poszczekuję jak mnie to zmęczy to sobie syropek miodkowo-oliwkowo-śmietankowy zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A dejże przepisa na ten syropek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 DPS-ia 2 łyżki miodu płynnego, 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki słodkiej śmietanki takiej 30 % wymiąchać i to porcja na 1 dzień dla 1 osoby trochu paskudne w smaku ale w takim suchym krtaniowym kaszlu bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 O matko, bleeeeeeeeeeee w zyciu miodu bym nie tknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Małgos po 3 miesiącach chyrlania non stop piłabyś nie tylko miód uwierz mi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ale wusia... Taki dlugi kaszel nie jest normalny. Ja kiedys kaszlalam przez pol roku, a potem sie okazalo, ze to gronkowiec, wiec wez Ty lepiej idz zrob wymaz z gardla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a nie Małgoś u mnie to było klasyczne perpetuum mobile przeziębienie a głównie katar podrażniły gardło więc zaczęłam kaszelkowac to normalne ale im więcej kaszelkowałam tym więcej podrażnione było im więcej podrażnione tym mocniej kaszelkowałam;) a po smarowidełku miodowo-oliwowo-śmietanowym kaszel mi minął po 3 dniach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witajcie Widzę że nie tylko u mnie nieciekawy czas chorób nastał mam nadzieję że mamy to za soba najgorsze moje dwa tygodnie w życiu ja do szpitala a mój młody 40 stopni temp i lekarz powiedział że to zapalenie wyrostka sutkowatego za uchem szok dwa tygodnie na antybiotykach w sobotę kontrola u laryngologa i dowiaduję się że jednak to nie wyrostek a węzły powiększone przez migdały i znowu inny antybiotyk nigdy by mi do głowy nie przyszło zaglądać dziecku za uszy ale on sam sobie wymacał dwa guzy i mi pokazał myślałam że padnę trupem jak to zobaczyłam zdróweczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 O matko, bleeeeeeeeeeee w zyciu miodu bym nie tknela. też tak mam, no chyba, że wytrawna miodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 też tak mam, no chyba, że wytrawna miodówka Oooo to to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Aguleczka no strasznie masz:( ale mam nadzieję że już będzie dobrze:) Jamles, Małgoś a Wam tylko chlanie w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Jamles, Małgoś a Wam tylko chlanie w głowach jakie chlanie dla zdrowotności, na kaszel:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts