Gwoździk 16.05.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 .. dobra , wygrałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 .. dobra , wygrałaś ... Chodź , razem pojedziemy - ja daję transport - Ty murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hejka Wusieńko, bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny i dużą dawkę humoru ucałuj męża ode mnie za to, że cię puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Widziałam na zdjęciu, ze sie Wusia do wanny przymierzała. Znać, ze kolejny sprzęcior wybrany Dzięki Wusiątko za Twoją super pozytywną obecność i uśmiechniętą buziuchne. Tak sobie pomyślałam, ze odpuszczam Ci juz ten styropian na ścianie, ale na dach daj duuuużo wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wuśka, Tobie normalnie szwendacze się włączyły! Fajnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzieki Wusia za przemily weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 dobry wieczór luuuuuuudzie jaki cudowny weekend:lol2: domy cudne po prostu nie wiadomo na czym oczęta najpierw zawiesić dziw że z rozbieganymi do cna nie wróciłam:) po pierwsze na podsumowanie wszystkie domki pięknie w zieleni schowane we wspaniałym otoczeniu:) po drugie zdjęcia nawet 1/1000 nie oddają prawdziwego piękna wnętrz i zewnętrznego wyglądu:( po trzecie i tego wszyscy którzy nie byli mogą zazdrościć do bólu w tych przepięknych domach mieszkają przecudowni ludzie którzy witają nieznajomych szeroko otwartymi ramionami, szczerym uśmiechem i przygarniają do serca jak dawno nie widzianych przyjaciół i za to Wam dziękuję ( i tu w kolejności podziwiania ) Irmo, Kamyku, Lidszu, Neferko, Eleno, Rasiu i Myszko:hug: Irmuś dzięki za pyszne śniadanko;) Nefcia Tobie za możliwość "przymierzenia" się do wanny i piękną płytkę którą pieczołowicie dostarczyłam mężowi;) Rasiulka Tobie za ofiarowanie dachu nad głową mam nadzieję że kiedyś i Wy mnie odwiedzicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 a ( i tu kolejność alfabetyczna;) ) Arniczko, Efilo, Kasiu, Martusiu i Nelciu Wam dziękuję za wspaniały wspólny weekend a Arniczce szczególnie za dowiezienie i odwiezienie mnie bezpiecznie do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 no i gra i bucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ach i co Wam miałam jeszcze powiedzieć mam kociaki chyba dziś się urodziły w samą porę przyjechałam bo głupiutka kota urodziła na czarnej foli na betonie zamiast na ciepłym materacyku:( kota mokra jak szczur wyjęty z kałuży urodziło się 6 kociaczków jeden niestety był już zimniutki może martwy się urodził nie wiem:( 4 fajniutkie puchate a jednego znalazłam zmarzniętego ale żywego:( nachmiast ukradłam jednego kociaka i zaniosłam na materacyk gdzie ciepło to kota pognała za nim doniosłam pozostałe 3 i już miałam iść jak usłyszałam pisk tego zagubionego biedaczka widać w folii się kocie zagubił wzięłam troszkę rozgrzałam w rękach i podrzuciłam kocie polizała może się ogrzeje wśród rodzeństwa i dopcha do cycka i przeżyje:( ale kociaki są śliczne każde inne i po większej części trójkolorowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Myszko dziękuję za rozgrzeszenie;) wełny będzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ... to wymurować Ci, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Gwoździu zlituj się za taką kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Co ta Twoja kota tak zgłupła? Może w szoku była? Miała ciepełko to na zimnicę poszła............... Dobrze że ja mam kota i to kastrata przynajmniej nie szukam gdzie się okoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Z tymi kociakami to już wystrzałowe zakończenie weekendu!!!:D:D Dzięki Wusiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 gratuluję kocia mamo dbaj o maluchy, a kotka pewnie się zgrzała podczas porodu i się na chłodnym położyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 kota....brrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ale kociaki są śliczne każde inne i po większej części trójkolorowe;) Wusia, ale przeżycia ! No ja je muszę zobaczyć :) Weź fotkę puknij gdzieś zza winkla ... trikolorki są piękniaste :) Aaaaaaaaaaaaaa i wielkie dzięki, że przyjechałaś - bardzo dobrze mi robi Twoje towarzystwo Cieszę się , że miałyśmy okazję pogadać ... w końcu życie jest takie krótkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Gwoździu zlituj się za taką kasę Ty poczytaj dokładnie : ja daję darmowy transport majstra , a on za 100 wymuruje Git jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dzień doberek tylko mówię i zmykam, nie będę jeszcze większego tłoku robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts