wu 17.05.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry Kochani biedny mały zagubiony kociak przetrzymał jest puchaty i ogrzany;) zatem melduję że patrząc z góry bez dogłębnego oglądania to kolorystyka następująca pierwszy biało-szary drugi biało-czarny trzeci prawie biały z trzoszką ciapków rudo-czarnych czwarty biało-czarno-rudy i piąty moje uratowane maleństwo z kolorku podobne do mamusi acz dojrzałam troszkę rudego:lol2: Rasiul to ja dziękuję Nefcia oj nie wiesz nawet jak mnie dobrze robi Twoje towarzystwo i jak jeszcze raz usłyszę żem głupia mówiąc że działasz jak balsam to się znowu przejadę do Ciebie;) a kotki bym pstryknęła już z rana ale mi się bateria w komórce zesłabła i zrobić nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Sipatka ja sądzę że ona się tam po prostu ukryła bo jej się wydało najbardziej schowanym miejscem:( Lidziu nie zgrzała tylko jak mówię schowała się jak mogła ale to był kiepski wybór i nie chcę myśleć jaki widok dzisiaj bym zastała gdybym wczoraj nie pojechała:( Mysior one póki co sama słodycz;) DPS-ia a klapsa chcesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Faktycznie, całe szczęście, że zdążyłaś na czas. Ale cała historia dobrze się skończyła i kociaki całe i zdrowe. No i kociej mamie nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Sipatka ja sądzę że ona się tam po prostu ukryła bo jej się wydało najbardziej schowanym miejscem:( Lidziu nie zgrzała tylko jak mówię schowała się jak mogła ale to był kiepski wybór i nie chcę myśleć jaki widok dzisiaj bym zastała gdybym wczoraj nie pojechała:( Mysior one póki co sama słodycz;) DPS-ia a klapsa chcesz:P tatta ratta-sama slodycz-dawaj fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 bialo szary powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Sipatko nawet nie wiesz jak się martwiłam jak jej dwa dni nie było widać że się gdzieś okociła nie wiadomo gdzie i coś jej albo kociakom może się stać ale jak widać grzeczna byłam to i puchaty prezencik dostałam;) tak Myszko idealnie pasowałby do Twojego domku;) z góry jak patrzysz na niego to jakbyś go taką szmatka szarą w prążki przykryła ale że kusa była to białe wystaje:) jak tylko prądu załapię to fotkę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Wusiaczku:) Fajnie, że się na tour wybrałaś i mogłyśmy znowu się spotkać A takie małe kociaczki to sama słodycz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 bardzo kiepska jakość ale robione w biegu komórką zanim kota wróciła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No proszę... a rozmawiałyśmy o kocie w aucie.... .... i co - okociła sie.... Ale mi się rymło... Ostatnio dość często.... A dla Mysi jest ten w środku.... w paseczki... Mogło by tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 jupiiii!! cuda małe!! ale kocica niesamowita -tak długo z ogromniastym brzuchem chodziła.. kiedy to ja u ciebie byłam? kilka tygodni już chyba będzie? a wydawało mi sie wtedy, że już maluchy na świat przyjdą cholibka z tym moim mężem.. nie wiem czy mi sie da urobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Arniczko no na szczęście pojechałam do domku, znalazłam kociaki i przeniosłam w cieplejsze miejsce:) a dla Mysi to ten co mu tylko łebek w paski wygląda bo on jest szary Skabusia Ty z Nim przyjedź na pewno wymięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 o matko mojaa co to za masa kocia. No ja nie wiem czy chciałabym się jeszcze z kotem wiązać. Generalnie to jestem wolny stwór i conajmniej o 10 lat za wczesnie marze juz żeby moje dziecko zdawało juz mature i fiu. Córcia by tymczasem kotować chciała, ale jak sobie pomysle ze to nakarmic trzeba, wziąść w trase i nad morze i w góry i szukać i łazić przed nocą po działce i kastrować i trala lala i potem po nich na koniec płakać, to musze uczciwie pomyślec czy chce mieć kota. Moze bym chciala, ale takiego co się bedzie do mnie tulił, a nie syczał, ze kuzwa znowu coś od niego chce.Taki kotopies by mi siadłNo ale fajnie te młode gnojki wyglądają, będą ekstra jak podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mycha sorki matki tego kociego talatajstwa Ci nie oddam bo Kota to tak jest tylko głaszcz mnie, pieść mnie i przytulaj;) nawet kociaki mogę jej podbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Małe, to nawet koty są fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 kociaki slodziaki naprawdę cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 wusia a ty płeć kociąt potrafisz rozróżniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Skabusia znaczy wiesz one jeszcze trochę małe coby im pod ogonek lukać a jak podrosną to bedziem patrzeć co one są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 mnie się ten brązowy podoba (przynajmniej ja go na brązowo widzę ).. argumenty zbieram.. choć czarno to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 brązowy znaczy ten co go najwięcej widać?? jak ten to największy kociak w miocie ja Ci mówię Ty nie zbieraj argumentów tylko Jarka przywieź jak zobaczy to od razu się podda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wusia, cieszę się że mogłyśmy się znowu spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts