wu 22.05.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Słonko ale nie dziękuj bo nie ma za co czasem dobrze się wyżalić niejako obcym ludziom bo lżej na duszy się robi:) rozgość się i czuj jak u siebie u mnie tak każdy się ma czuć to są chyba najbardziej niebudowlane komenty na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 to jeszcze raz thx chcialam jakas emotke wstawic ale nie wiem gdzie sa one ukryte wiesz u nas to dluga historia, myslalam, ze juz wszystko omowione, a tu nie - znowu bunt, znowu zle ....... to po co qrde ja to wszystko zalatwiam jak za chwile mi nie bedzie wolno nic na tej dzialce zrobic to takie dzialanie w stylu "pies ogrodnika" ......... ehhhhhhh ale ja musze znalezc rozwiazanie, bo chce miec dom !!!!!!! chcemy nie tylko dla siebie ale dla dzieci - chcemy im stworzyc przestrzen, ktorej teraz nie maja ......... myslalam, ze marzenia sa coraz blizej zrealizowania bo sie sprawy ruszyly ale d.... z entuzjazem zalatwialam wszystko, dowiaduje sie gdzie moge co dalej ......... a tu zonk i kop w d... podniose sie ............. to wiem ........ tylko nie wiem kiedy maz nie odpuszcza a ja juz sama nie wiem .......... przepraszam ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Słonko to walcz o swoje marzenia:) ja wiem że ciężko i że czasem rodzina potrafi wbić nóż w plecy prędzej niż obcy:( ale walcz bo masz dla kogo ja też szarpię się ze wszystkim zadłużyłam się na lata tylko ze względu na dziecko:) a skoro mąż też nie odpuszcza to we dwoje dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Słonko, nie odpuszczaj. Wiem, że czasami wszystkiego się odechciewa i ręce opadają, ale masz dla kogo walczyć i o tym masz pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 kochane jestescie wlasnie takiego wsparcia mi trzeba az mi sie lezki pokulaly po policzkach .......... zmykam, dobranoc i dziekuje - buzka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 jesteśmy po to aby się wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Słonko po to jest forum żeby sobie pomagać, czasem przytulić, czasem pocieszyć, czasem kopa wydzielić coby rozpędu nabrać i właściwej perspektywy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.05.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Rasiu Mały Bohater to codziennie domaga się orderu;) ale właśnie wszystkie przyszłe ordery przehandlował za taczkę Moniu jak kocia mama jest to kotków na fotkach nie widać a tej kociej mamie to łeb kiedyś ukręcę bo przenosi kociaki w różne coraz głupsze miejsca dzisiaj Małż rozbierał dach żeby kociaki wydostać Nawet Mały Bohater miewa słabostki A kocia mama zaprawia młode do chodzenia własnymi drogami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 To kiedy ruszysz swe szanowne doopskio w moim kierunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzień doberek! Ona je może nosić, ta kota, bo myśli, że je ktoś rusza i nie są całkiem bezpieczne. Trza jej dać troszkę czasu, nie zaglądać do maluchów, to odpuści, bo poczuje się bezpieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 cześć wusia kocurki fajoskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dobry wieczór smutno mi ta głupia małpa tak nosiła tak nosiła kociaki aż jednego upuściła i zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wusiu, przykro mi bardzo niestety zdarza się, że nie wszystkie kocięta z miotu przeżywają może słabszy był, skoro nie przeżył upadku... z dużej wysokości upadł? chciałabym jakoś Cię pocieszyć, ale chyba nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 no niefajnie a Piotrus slyszalam chory zdrowko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Elenko ja nie widziałam a małża nawet nie pytam bo chociaż nic nie mówi to widać że strasznie kociaka Mu żal tym bardziej że to On łopatę musiał obsłużyć słabszy nie był wręcz przeciwnie jako pierwszy zaczął oczka otwierać Anula no cóż zrobić Piotruś niestety z zatokami problem już jak policzyłam miał biedny 11 razy płukane zatoki a tylko Bozia wie ile razy jeszcze będzie trzeba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Cześć...to co kupiłaś za te 5 stów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 a ja to w sumie gazetkę Zrób to sam za 4,90 zł resztę rozbujał mój małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ... to co kupił za 495,10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 wszystko wymienić czy tylko te droższe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ... no te droższe .... od 10 zł wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts