Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nio u Skabusi :wink: ja tam też zadałam Ci pytanko z którym ganiam za Tobą wszędzie :wink:

przyjedziemy, obiecuje, jeszcze w tym roku

ja też kcem!! bardzo proszę o mnie nie zapomnieć :wink:

to trza bedzie na caly tydzien przyjechac :lol:

Skabuś ja to Cię przez kolano i parę razy pięć na cztery przyłoże :evil: ja się doczekać Ciebie nie mogę a masz rzut malusią czapeczką :evil:

aaaa booo... w każdym razie jak się ten tabun spraw nade mną przewali - przybędę!! jesczz w listopadzie! :wink:

nio u Skabusi :wink: ja tam też zadałam Ci pytanko z którym ganiam za Tobą wszędzie :wink:

przyjedziemy, obiecuje, jeszcze w tym roku

ja też kcem!! bardzo proszę o mnie nie zapomnieć :wink:

to trza bedzie na caly tydzien przyjechac :lol:

minimum!! :wink:

a dandi to wybrzydza cosik :wink: :D oj Brazula kiedy ja przeczytam co mnie robisz łazienki salon kuchnię :wink: :D

Wusia, już niedługo, zobaczysz :D

Ej Wuśka, ja to mogę mówić o depresji ... już byłam w ogrodku ... i co :-? Doopa, wróciłam do punktu wyjścia. A jak chcesz sobie humor poprawić, to podeślij rzuty czegoś to obie pomarzymy :D

utknełam u an-budków :wink: :D

Brazula wszystko w swoim czasie :D dostaniesz Swoje wymarzone miejsce ja Ci to mowię ( niedawno powiedziałam koleżance coby się nie martwiła w ciażę zajdzie jeno niech się nie nerwuje bo długo robili i nic - no i co kole 3 miesiąca jest :lol: ) pewnego dnia wpadnie Ci w ręce potkniesz się kolano zbjesz i bedziesz wiedzieć że to tu :wink:

rzuty :o hmmmmm w sumie to mam tylko takie pofotografowane z projektu :roll: ale nie wiem chyba mailem posłać bym musiała bo te wklejone w dzienniku to do czterech liter siem nadają :lol: no chyba że uwierzymy obie w mój talent do rysunków :lol: :wink: :D

pomarzyłabym oj pomarzyła że nie wspomnę jakby to życie ułatwiło przy prądzie i innych takich :wink:

To dawaj!!!! Napisz na rzutach dokłądne wymiary, bo z doświadczenia wiem, że są niewyraźne, zeskanuj, albo obrób w Paint'cie i dawaj.

Przy wodzie, przy gazie, przy elektryce - do wszystkiego się przyda. A i spieszyć się nie muszę, to i lepiej wyjdzie :D

dobra jak wrócę do cywilizacji :wink: jak patrzę na zdjecie co je mam u siebie na kompie to tam wsie wymiary i całą resztę dobrze widać jeno mailem by to trza bo te zdjeciowe przechowywacze to cóś psują obraz :roll: