wu 14.06.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 aaaaaa bo im się ciężko przyznać że kobiety też mogą się na sprawach męskich znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 aaaaaa bo im się ciężko przyznać że kobiety też mogą się na sprawach męskich znać Wusia słowo "mogą" zamieńmy na "znają" - lepiej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no dla nas to oczywiste że my się znamy ale facetom to przez gardło ciężko przechodzi:lol2: już się parę razy spotkałam z takim podejściem że mi facet tłumaczy jak blondynce nie ubliżając blondynkom bo taka Mycha na ten przykład to rozumek jak żyleta ma;) a ja zaczynam zadawać konkretne pytania i drążę a facet po zebraniu szczeny stwierdza no widzę że się pani przygotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no dla nas to oczywiste że my się znamy ale facetom to przez gardło ciężko przechodzi:lol2: już się parę razy spotkałam z takim podejściem że mi facet tłumaczy jak blondynce nie ubliżając blondynkom bo taka Mycha na ten przykład to rozumek jak żyleta ma;) a ja zaczynam zadawać konkretne pytania i drążę a facet po zebraniu szczeny stwierdza no widzę że się pani przygotowała jakie to męskie - i ostatnio też się spotykam z tym dość często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ale wiesz to ma swoje zalety;) zanim się facet pozbiera to można skorzystać z szoku i coś zyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 dobry wieczór Wusiu, lusterko wymienione pod moim czujnym okiem, chociaż na początku chcieli mi wcisnąć gazetkę, żeby grzecznie czekała na kanapie i nie wtrącała się w męskie zajęcia. A ja że nie, że idę popatrzeć, bo ostatnio jak sprawdzali te lusterko to je upaprali smarami i nie raczyli wyczyścić , więc chcę zobaczyć co to za fachowiec tak robi ale czort z lusterkiem - mam nową fryzurę, do której nie mogę się przyzwyczaić, bo nic nie widzę na jedno oko mąż obiecał, że mi spinkę z motylkiem zakupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ja mam wrażenie że przy mnie to faceci dostają dziwnego paralizu i strachu:cool: blondynki się traktuje z przymrużeniem oka a te czarne to jak groza ale pzrecież nie prowokowana nie gryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no dla nas to oczywiste że my się znamy ale facetom to przez gardło ciężko przechodzi:lol2: już się parę razy spotkałam z takim podejściem że mi facet tłumaczy jak blondynce nie ubliżając blondynkom bo taka Mycha na ten przykład to rozumek jak żyleta ma;) a ja zaczynam zadawać konkretne pytania i drążę a facet po zebraniu szczeny stwierdza no widzę że się pani przygotowała no bo mężczyźni to się z tą wiedzą od razu rodzą, a lichy kobiecy rodzaj to musi dopiero w trudzie i pocie czoła tę wiedzę zdobywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Elenka pokaż fryzurkę pokaż Zuza a bo faceci to wiesz mają zakodowane że kobiety są albo piękne albo inteligentne;) a jak mają i piękną i inteligentną przed sobą to im się zwoje grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 noł łej:no: ja bez fotoszopa to się nie pokazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 oj nie bądź taka:P tylko mnie na osobności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 o kurka, przyszłam sobie po dłuuugiej nieobecności na chwilunie i juz czytam, ze tu o moim tęęęęępym jak stara zyletka rozumku się opowiada.Teskno mi za czasem na pogaduchy. Dodatkowo trudy budowy mi nerwy zzerają do kości, ale myślę sobie wciąż o Was cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 oooooo Myszko jak się cieszę ale zaraz jakie trudy budowy:jawdrop: drugi dom budujesz bo ostatnio to jak widziałam to mieszkałaś w pięknym domku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 niestety ciągle budowa i to nie nowa a stara.Mam juz dośc tego syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 oj nie bądź taka:P tylko mnie na osobności;) hm, prototypa mogę wrzucić tylko u mnie grzywka jakaś dłuższa i klapnięta na jedno oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 niestety ciągle budowa i to nie nowa a stara.Mam juz dośc tego syfu cześć Myszko:) a co Ci się jeszcze w domku robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mycha no wiesz ręce mi się z wrażenia w okolicach piwnicy ciągną Elenka a mąż Cię w dom nie zamknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mycha no wiesz ręce mi się z wrażenia w okolicach piwnicy ciągną Elenka a mąż Cię w dom nie zamknął a skąd wiesz? zamknął i do roboty poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no wiesz patrząc na fotę łatwo było przewidzieć reakcję Twojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no, ale ja nie Kożuchowska poza tym powiedział, że fryzura ładna, a nie że mnie w niej ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts