malgos2 16.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a ja myślę, ze zrób badania w kierunku alergii...bo to często tak u dzieci jest, że alergia jest maskowana takimi różnym nawracającymi chorobami...Zdrówka dla Piotrusia i sił dla Ciebie życzę. Nie tylko u dzieci... Trzymaj sie wusiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 trudno mi Małgoś bo doła mam jak Kanion Colorado:( zajebiaszczo pod górke mam poużalałam się i trzeba dreptać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ale wusia to nic nie da, moze trzeba zmienic lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no wiesz dopiero zaczęliśmy się u niej leczyć a ja doła mam nie przez chorobę Piotrusia to tylko że tak powiem przelało górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wiem, że Piotruś chory... Zdrówka życzę.... A o co Cho z tą górą.... Szyfr jakiś czy co....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wioluś no jak mówią czara goryczy się przelała u mnie górą z nadmiaru ale nic to damy rade musimy nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wusiaczku jak znajdziesz jutro chwilę to z przyjemnością Cię przytulę...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wioluś no jak mówią czara goryczy się przelała u mnie górą z nadmiaru ale nic to damy rade musimy nie:( Wusia weeeeeeez nie smutaj sie, bo wszystkie sie wtedy smutamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cześć Wusiaczku, zdrówka dla Piotrusia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dzień dobry Maryś jak mówisz jutro o piątku to ja bardzo chętnie dam się przytulać Małgoś ale jakoś mnie wtedy lepiej;) dzięki Elenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Wusia po pierwsze, pitulam.Po drugie włacz Piotrkowi leczenie xyzalem. To przeciwalergiczny "syropek" zobaczysz po tygodniu czy dwóch czy wydzielina się zmniejszy. Po trzecie z uszami lekka sprawa nie jest, zapalenia lubią się nawracac i niedoleczać. Po piąte na jesieni badanie przeciwciał anty alerg z krwi- daje lepsze wyniki niż skórne.A po szóste, jak bedziesz miała siłe to napisz co w koncu ustaliliście z izolacją dachu, bo wiesz, ze Ci tego nie odpuszcze.Trzymajcie sie dzielnie Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Mysia no właśnie pił Xyzal i kataru i tak dostał no z braku sił nie ustaliliśmy nic:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Wusia, ja tam sie nie znam na dzieciach, ale troche na alergiach i laski racje maja, ze bez testow nie bedziesz nic wiedziala, wiec obiecaj, ze jesienia zrobisz... A z krwi robi sie myszaku inne alergeny niz ze skory - jedne i drugie trzeba. I do przodu wusia, bo kiedys musisz tego metra odzyskac, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cus mi sie dubel zrobil, a teraz usunac postow sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Wusia, ja tam sie nie znam na dzieciach, ale troche na alergiach i laski racje maja, ze bez testow nie bedziesz nic wiedziala, wiec obiecaj, ze jesienia zrobisz... A z krwi robi sie myszaku inne alergeny niz ze skory - jedne i drugie trzeba. I do przodu wusia, bo kiedys musisz tego metra odzyskac, nie? tylko, ze testy skórne strasznie przekłamują na małych dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 tylko, ze testy skórne strasznie przekłamują na małych dzieciach No skorne tak od 5-ego roku zycia sie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 I jak dzisiaj lepiej? I jak fajnie, że przytulą Cie laski jutro... Będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dzis przytulaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 jakie dziś przytulały nikt mnie nie przytulał nikt na sms-ka nie odpisał a o testach pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No właśnie jeszcze niewyprzutulały , ale ja będę miała okazję nadrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts