Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

Jakie odpocznę .... :o jakie po śmierci .... :o ... toż zawsze ktoś przyjdzie kwiatki podlać .... :wink: :D ... i pod odpoczynku :D

Wusia, no nie dawaj się!!!!!! A zwolnienie to bardzo dobry pomysł!!! Nerwica sytuacyjna ... jest taka jednostka chorobowa i żaden lekarz jej nie podwarzy :D

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia eeeeeee tam trochę wody przy podlewaniu nikomu nie zaszkodzi :wink: mój doktor tam by n ie podważał bo już raz za karę że nie chciałam iść na zwolnienie to mnie do sanatorium wysłał :wink:

Anulka w@##$%łam się oczywiscie w robocie człowiek zapierdala za grosze i ciagle mało ciągle źle jakbym miała jaką robotę na oku to jak słowo zucha jutro bym się zwolniła :evil:

efilcia rozchorować nie skąd najwyżej szlag mnie trafi :wink:

już rodzicielce tłumaczylam że normalnie przejść mi nie może tylko trzyma :evil: normalnie z głowy wyleźć nie chce i co chwila mnie telepie ze złosci :evil: a jak pomyślę że jutro znowu do roboty to mi się wrzody na żołądku robią :roll:

kurczak na pulpcie mam foteczkę Piotrusia a z Nim to raczej pić nie uchodzi :lol:

dobry wieczór

wq...rw nie przeszedł ale nie mam siły się już złościć :( Brazula ale konie działają relaksująco :wink:

a tak w ramach dobicia się wrzucę Wam 2 fotki weselne pierwsza to prezentaja koloru włosów druga z małżem :roll:

http://foto2.m.onet.pl/_m/7090427e7682a4e4d1911b7ccf402096,10,19,0.jpg

http://foto3.m.onet.pl/_m/e0538c0221e4ffe26092271d687edcb7,10,19,0.jpg