wu 22.08.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 musi DPS-ia no nie może być inaczej:) zwłaszcza z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.08.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.08.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja też już dzisiaj zaczynam kciuki trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.08.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 witam się, widze ze temat migdałkowy.... u nas chyba też to czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 jestem, czymiem http://x.garnek.pl/ga8385/5ff1e8dfda8604a4197343a3/trzymac_kciuki_jutro_prosze_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.08.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 A to już wiem, czemu będziesz bez netu.Co do pieska to może spróbuj tak, jak my. Znalazłam Emi na Allegro. Facet chciał sprzedać podrośniętego szczeniaka z papierami, bo oficjalnie dziecko ma uczulenie. Pewnie jednak po prostu Emi ich przerosła - miało się urodzić kolejne dziecko, żona bała się z nią wychodzić, bo psuka ciągnęła na smyczy, czasu dla niej nie mieli. Trzeba przyznać, że zachowali się bardzo odpowiedzialnie, facet szukał najlepszego domu, jeździł do potencjalnych kupców na wywiady (przyjechał do Niepołomic z Opola najpierw bez Emi), starał się mnie zniechęcić i dopiero moja nieugięta chęć posiadania leosia go przekonała. I tak kupiliśmy ją za pół ceny z hodowli. A tuż po tym, w odpowiedzi na rozesłane pytania, dostałam ofertę od właścicielki hodowli - chciała sprzedać leosia, którego odebrała jakoś pierwszym właścicielom, bo miała jakieś zastrzeżenia do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 źle się pisze z zaciśniętymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 nooo dlatego ja zaciskam ino lewą... czy Ty Jamlesiku wiesz że mi kwitną prawie wszystkie rh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 nooo dlatego ja zaciskam ino lewą... czy Ty Jamlesiku wiesz że mi kwitną prawie wszystkie rh? właśnie od nich wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 dzięki Kochani już z moim małym wulkanem energii jesteśmy w domku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.08.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 cześć Wusia jak wulkan energii to znaczy, że wszystko ok i kciuki można puścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Elenko można:) na szczęście wystarczyło usunięcie trzeciego migdałka bo pozostałe dwa się ładnie zmniejszyły same:) jak Go przywieźli z sali operacyjnej nie zasnął ani pół sekundy a po półtorej godziny od zabiegu już chciał siedzieć a na obiadek domagał się kiełbaski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Dobre wieści jak widze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 nooo zuch chłopak po mamusi coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.08.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Elenko można:) na szczęście wystarczyło usunięcie trzeciego migdałka bo pozostałe dwa się ładnie zmniejszyły same:) jak Go przywieźli z sali operacyjnej nie zasnął ani pół sekundy a po półtorej godziny od zabiegu już chciał siedzieć a na obiadek domagał się kiełbaski;) bardzo dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 cześć, fajnie, że zabieg przeszedł bez komplikacji ... A teraz chłopaka zabieraj na lody do cukierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.08.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 no to super ze poszlo gladko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 brawo dla Piotrusia. Buziaki dla zucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 na szczęście wszystko poszło super, poszedł jako pierwszy na zabieg i ma z głowy, jakby Go ktoś zobaczył to by nie uwierzył że wczoraj zabieg miał Nituś no pewnie że po mnie:) Gwoździorek lody to On może najwcześniej za tydzień zobaczyć Aguś znalazłam w innej hodowli szczeniaczka za znacznie przystępniejszą cenę, hodowla źle nie wygląda a szczeniaczki powinny się urodzić na początku września już miałam telefon że usg ciążę potwierdziło to sobie teraz czekam a pani która żądała kosmicznej ceny za szczeniaczka dalej się ogłasza że ma szczeniaczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Anuś bardzo dzielne moje Maleństwo a i Bytom mogę z przyjemnością polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts