lidszu 24.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Wusia, przyleciałam z gratulacjami dla Piotrusia, że taki dzielny zuch z niego !!! buziaki wielkie dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Gratulacje dla Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 przekażę jutro;) w ogóle to wyszedł na jakiegoś ufoludka;) bo mamy tych co wczoraj zabiegi miały tym co dzisiaj przyszły na zabieg opowiadały jaki to twardziel mały że ani sekundy nie spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Gratulacje dla Mlodego ogromne. Uwazaj na tego szczeniaka, bo jesli cena okazyjna to moze byc pseudohodowla. Nie ma czegos takiego jak rasowy bez rodowodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Małgoś cena nie tyle okazyjna ile po prostu normalna:) pies będzie jak najbardziej z rodowodem, hodowla jest zarejestrowana w Polskim Związku Kynologicznym więc myślę że będzie dobrze:) jak już pisałam ja rozumiem że hodowca ponosi koszty i wystaw i opieki weterynaryjnej i krycia dobrym psem, no ale mimo wszystko jakieś minimum zdrowego rozsądku trzeba zachować wiesz to jest nasz polski paradoks - hodowcy z prawdziwego zdarzenia plują jadem na pseudohodowców, że psy powinno się kupować z hodowli, że z rodowodem, że pies z rodowodem to nie snobizm, ale potem walą ceny zaporowe dla przeciętnego nabywcy, i mało tego powiem Ci Małgoś ta pani z super hodowli niby jak nie wrzasnęłam radosnego hura na cenę kosmiczna że owszem już biegnę i kupuję to potraktowała mnie jak jakiegoś paskudnego robala - no jak to chciałam szczeniaka a nie chcę wydać tyle pieniędzy - znaczy nie powinnam mieć rasowego psa efekt jest taki że pani dalej ma swoje wspaniałe szczeniaczki i szuka nabywcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Przyszedłem ci to rude futro przetrzepać, ale widzę, że ty świeżo po wycięciu migdałka jesteś... no to ci się chyba tym razem upiecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dobre wiadomości, dobre :) Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ale Yetek za co Ty mnie rude futro chcesz trzepać jak raz dobre Nefuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?80373-Komentarze-pod-sosnami-czyli-nowe-%C5%BCycie-starej-stodo%C5%82y&p=4261963&posted=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Yetek to DPS-ia deszczu chciała ja chciałam grzybków od DPS-i:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 cieszę się, ze i moje kciukasy Piotrusiowi wyszły na dobre. Zuch chłopak. A teraz gdzie są te rododendrony Nitkowe, to raz, a dwa muszę obejrzeć te drzwi calowo-niecalowe i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dzięki Mysiu:) rododendrony Nitkowe u Nitki som a drzwi jak obejrzysz to się wypowiedz co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 a co mi się wypowiadać. Ja mogę wyliczyć tylko U. A tak niefachowo i osobiście to mają fajny złamany wiśnią kolor i prosty niewyuzdany wzór. Dobrze im w Twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 bardzo mi się spodobał ten niewyuzdany;) a co do U potrzebujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.08.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Yetek to DPS-ia deszczu chciała ja chciałam grzybków od DPS-i:P No czyli, jakby nie patrzeć, i tak wszystko przez ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Gratuluję Piotrusiowi, że taki zuch! A jakiej rasy ma być ten szczeniaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Wusia, grzybki się zbierają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 jasne Yetuś chłop zawinił a cygana powiesili:P DPS-ia no szczeniaczek to wina Agdusi no i będzie taki jak Jej;) pysznie, po prostu pysznie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 słuchajcie mam poważny dylemat natury moralnej:( pomóżcie mi go rozwiązać rzecz w tym że umówiłam się z jednymi ludziami na sprzedaż mieszkania, umowa ustna, kasy żadnej od nich nie wzięłam teraz przyłazi inny ludź i mówi że przebije każda cenę bo mu strasznie zależy na tym mieszkaniu tu słowo, tam kasa:( obydwoje chętni to moi sąsiedzi, ci umówieni czekali cierpliwie aż wszystkie sprawy pozałatwiam i co ja teraz biedny żuczek mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wusia, sorry, ale sprawa jest dość prosta. Jeśli komuś zależy na zakupie mieszkania czy samochodu to zostawia zaliczkę (bądź zadatek) albo spisuje umowę przedwstępną. Za darmo nikt nic nie trzyma - taki lajf.Właśnie po to istnieje instytucja zaliczki /zadatku - żeby sobie rzecz "zarezerwować". Myślę, że najuczciwiej będzie pójść do tych pierwszych i powiedzieć jak sprawa wygląda - szczerze. W Twojej sytuacji każdy grosz się liczy na budowie, więc wybacz, ale byłabys skończoną idiotką odrzucając lepszą ofertę.Gdybyś dostała zaliczkę -ok - sprawa nieciekawa. Ale w takiej sytuacji uważam, że masz absolutne prawo wybrać inną ofertę (ale zawsze możesz przeprowadzić licytację- wygra ten kto da więcej i już).Jeśli pierwsi kupcy się nagle jednak rozmyślą zostaniesz na lodzie. I właśnie dlatego na świcie istnieją zaliczki/zadatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts