DPS 28.08.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Zgadzam się z Neferką - albo dają taką samą cenę jak tamten facet i wpłacają Ci zaliczkę + umowa przedwstępna, albo sorry - selawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Oczywiscie, ze tak. Nawet zaliczke mozna zwrocic, dlatego daje sie zadatek... Mogli chociaz spisac rezerwacje, w ktorej zobowiazuja sie do kupna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ale nie to nie ich wina ludzie szli mi na rękę jak mogli:( musiałam pozałatwiać troszku prawnych spraw i to się tak przeciągało a oni cierpliwie czekali oni zaufali mnie a ja im no i teraz trochę głupio wystawić ich do wiatru ale jak słusznie mówicie każdy grosz ważny:( ale tak mi źle na duszy:( zobaczę ile jeszcze ten drugi chętny ludź będzie chciał dołożyć jak się prosiakiem zrobić to chociaż za dobrą cenę nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.08.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wu mówisz, że wszystko zależy od kasy , to powiedz (bo jestem bardzio ciekawy) za ile jesteś gotowa zostać " prosiakiem" Bo to bardzo istotne dla tej sprawy. A ja chciałem się przekonać czy za tę kwotę pozostałbym sobą (czyli frajermenem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ale nie to nie ich wina ludzie szli mi na rękę jak mogli:( musiałam pozałatwiać troszku prawnych spraw i to się tak przeciągało a oni cierpliwie czekali oni zaufali mnie a ja im no i teraz trochę głupio wystawić ich do wiatru ale jak słusznie mówicie każdy grosz ważny:( ale tak mi źle na duszy:( zobaczę ile jeszcze ten drugi chętny ludź będzie chciał dołożyć jak się prosiakiem zrobić to chociaż za dobrą cenę nie;) Istnieje instytucja umowy przedwstępnej. Określa się w niej kiedy nastąpi sprzedaż (załatwienie papierów, wyprostowanie spraw etc) i wpłaca się pieniądze za tę "rezerwację". Tak postępują cywilizowani ludzie. Jeśli zaś uważają, że będziesz odrzucała wszelkie oferty, bo oni "byli pierwsi" i nie dają Ci ŻADNYCH gwarancji ... no to ryzykują i mają tego świadomość. Równie dobrze mogą do Ciebie jutro zadzwonić i powiedzieć, że znaleźli coś taniej. Co zrobisz ? Nic. Dlatego jak komuś zależy to doskonale wie jak się takie sprawy załatwia- ale wykazuje minimum zaangażowania i bierze na siebie nieco zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Cześć Wusiaczku! Ale masz dylematów! A na jakie drzwi się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 doctorku poczekam na ofertę i zobaczymy:) Nefcia a ja to Ci w sumie na uszko opowiem o co chodziło;) Rasia najgorszy dylemat ten sumieniowy:( a na drzwi z DRE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.08.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 noo popatrz eWUś już na Ciebie wołają Wusiaczku wusiaczku , za chwilę zmienią wu na pro ;)kobiety są okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Poza tym nie ma gwarancji, ze by kupili mimo szczerych checi. Ja tez mialam napalona dziewczyne, a potem sie okazalo, ze kasy nie ma i kredytu by nie dostala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 no w sumie doctorku to ja taki prosiaczkowaty wygląd mam:) Małgoś no oni to akurat na bank by kupili:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 No to rob licytacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 noo popatrz eWUś już na Ciebie wołają Wusiaczku wusiaczku , za chwilę zmienią wu na pro ;)kobiety są okrutne Prosiaczek, to akurat moja ulubiona bajkowa postać i za nic nie rozumiem ostatniej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.08.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 eee tam WU jesteś fajna babka , zt ym czymś co powinny mieć kobiety a dla mnie zawsze bedziesz osa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.08.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Prosiaczek, to akurat moja ulubiona bajkowa postać i za nic nie rozumiem ostatniej kwestii... booo ,ostatnia kwestia to moja dywagacja, zaznaczam że bardzo odosobniona w tym kobiecym towarzystwie;)dlatego właśnie bardzo nie zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Małgoś no cóż pożyjemy zobaczymy ile drugi ludź dorzuci jak mu tak zależy;) Rasiul znaczy że chyba zamiast wusiaczku będziecie wołać prosiaczku;) doctor przyznaj się gdzieś mnie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Małgoś no cóż pożyjemy zobaczymy ile drugi ludź dorzuci jak mu tak zależy;) Rasiul znaczy że chyba zamiast wusiaczku będziecie wołać prosiaczku;) doctor przyznaj się gdzieś mnie widział A na zlocie w Krakowie Jak nie wirzysz mogę Ci fotkę wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 A na zlocie w Krakowie Jak nie wirzysz mogę Ci fotkę wstawić wstawiaj i to migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.08.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 mam problem , nie mogę go odnależć , ale spoko loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wusiek, super drzwi! A fotkę też chcem obaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 doctor oj bo uznam że coś łżesz;) Rasiu naprawdę Ci się podobać ja to dopiero chcę obaczyć tą fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts