doctor.jk 29.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Oj kobiety Te zdjęcia są dostępne ogólnie w komentarzach PMoniki z dn.11,01,2009. ;)A wasze dywagacje są do niczego , słabymi jesteście psycholożkami http://forum.muratordom.pl/showthread.php?104760-Dworek-i-ogród-różany-Moni-komentarze/page214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 jak pragnę lata doctor jaką Ty masz numerację stron:jawdrop: u mnie te fotki są na 70-którejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 30.08.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Oj Wu sedno sprawy Ci umyka a podnieca Cię numeracja stron która zależy od ind. ustawień ilości postów na stronę ,...posądziłas mnie że (gdzies) wyłudziłem te zdj. a tymczasem są one ogólnie dostępne ... eeee coś mi się należy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No pieknie, pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Wusia i co, wyceniałaś juz drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja sie juz nie daje nabrac na te numery, raz sie dalam Gwozdzikowi, ale to przesprytna bestia jest. miło mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 doctor Ty już dostałeś a sam nie dałeś Małgoś maruda nie;) Myszko nie wyceniam bo rachunek mam prosty od ceny netto 16 % upustu plus VAT niezależnie od firmy z której biorę drzwi:) Gwoździk ale słodko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 odszukalam te zdjecia. Matko jak to dawno temu bylo... pozdrowienia z nad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 no Anulka wieki temu:lol2: ależ Wam dobrze:) mam nadzieję że mój ulubiony Pączuś zdrowiutki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Wusia, weź sobie Dziewczyno skrzynkę odbiorczą wyczyść, bo masz full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nocna buźka W życiu nie nadrobię zaległości, ale czuwam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2010 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ............. ale czuwam!!!!! sie harcerka rozpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.08.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Nooo, toś sobie pogadała z Doctorkiem, Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.08.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 słuchajcie mam poważny dylemat natury moralnej:( pomóżcie mi go rozwiązać rzecz w tym że umówiłam się z jednymi ludziami na sprzedaż mieszkania, umowa ustna, kasy żadnej od nich nie wzięłam teraz przyłazi inny ludź i mówi że przebije każda cenę bo mu strasznie zależy na tym mieszkaniu tu słowo, tam kasa:( obydwoje chętni to moi sąsiedzi, ci umówieni czekali cierpliwie aż wszystkie sprawy pozałatwiam i co ja teraz biedny żuczek mam zrobić Wusia, biedny żuczku ja gryzłabym się tak samo w podobnej sytuacji bo taka już moja natura, że miewam skrupuły ale jak to mowią : jak masz miekkie serce, to musisz mieć twardą d.... Dziewczyny mają rację - biznes to jest biznees. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.08.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Wusia - słowo droższe od pieniędzy.Będzie Cię to gryzło jeszcze przez lata.Umowa ustna to też umowa.Ale powiedz sąsiadom w czym rzecz, może trochę podbiją cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 zgadzam sie w kwestii mieszkania z przedmówczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Wusiu, paczus zdrowy, za to mamusia niekoniecznie, katar kaszel, ale jakos sie trzymam co do mieszkania, to tez uwazam ze kasa najwazniejsza, ale trzeba pogadac szczerze z tym, ktoremu sie obiecalo i powiedziec ze cena sie zmienila, moze sam sie wycofa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Albo sam dolozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Nefcia skrzynka puściutka jak portfel przed pierwszym:lol2: czuwaj Brazulka Lesiu Tyś też wybitnie rozgadany:lol2: Monia no z doctorkiem to ciężko;) Elenko ale coś mnie się wydaje że ten drugi chętny ludź to coś sobie w kulki polatuje bo wiesz skoro ktoś mówi że każdą cenę przebije to jak cenę słyszy i to nie jakąś kosmiczną i słyszy że ten pierwszy ludź chce dzisiaj odpowiedzi to jak mu tak zależy to daje odpowiedź od razu tak a tu no jutro dam odpowiedź a drogo w ogóle no to na co ja mam czekać a pierwszy ludź jak to się mówi dzisiaj z kasą leci Irmuś no właśnie ustna umowa była, ludź kasę naszykował i teraz czuje się urażony:( Zuzolku no bo tak chyba najuczciwiej będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Anulka to kuruj się Kochana żeby się Pączuś nie zaraził ludziowi powiedziałam rzecz w tym że ten niby chętny do przebijania za każdą cenę jakoś nie budzi mojego specjalnego zaufania:( i jak ci dotychczasowi chętni mi się wycofają to mam łapkę w nocniczku:( Małgoś widziałaś takich co tak chętnie dokładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts