78mysz 31.08.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 oddychaj Wusia oddychaj i podejmuj dobrą decyzję. Czasem lepszy wróbel, a czasem lepiej złapać kanarka nim się wróbla wypuści z łapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 wyszło Myszko na wróbelka;) wróbelek bardzo konsekwentny kontrahent:) a pytałaś o drzwi - dzisiaj sobie sama wyceniłam i o dziwo myślałam że drzwi z DRE są bardzo drogie a Invado i Porta raczej z tańszych i zonk bo jak się nie rąbnęłam w rachunkach to mi z DRE drzwi na dół wyszły kole 1,5 tysia taniej niż Porta czy Invado:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 cześć Wusia kiedy przeprowadzka ? tak pytam bo troche do tyłu jestem z dziennikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 wyszło Myszko na wróbelka;) wróbelek bardzo konsekwentny kontrahent:) a pytałaś o drzwi - dzisiaj sobie sama wyceniłam i o dziwo myślałam że drzwi z DRE są bardzo drogie a Invado i Porta raczej z tańszych i zonk bo jak się nie rąbnęłam w rachunkach to mi z DRE drzwi na dół wyszły kole 1,5 tysia taniej niż Porta czy Invado:jawdrop: wróbelek powiadasz? Chyba też bym na to postawiła. Udało się umowę jakąś podpisac?znaczy ze możecie spać całkiem spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aniu matko gdzieś Ty jeździła:jawdrop: no przeprowadzka w bliżej nieokreślonym terminie tego roku:) aczkolwiek niech sobie mój małż kwatery szuka jak na Święta nie zdąży;) tak Myszeczko wróbelek tym bardziej że kanarek acz obiecał śpiewać dzisiaj jakoś głosu nie dał umowa podpisana pełen luz u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aniu matko gdzieś Ty jeździła:jawdrop: no przeprowadzka w bliżej nieokreślonym terminie tego roku:) aczkolwiek niech sobie mój małż kwatery szuka jak na Święta nie zdąży;) tak Myszeczko wróbelek tym bardziej że kanarek acz obiecał śpiewać dzisiaj jakoś głosu nie dał umowa podpisana pełen luz u mnie:) bo kanarki to tak mają zwykle są przereklamowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 a wróbelek nasz szary ale wierny nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 się jeździło tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 no to opowiadają co u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 mieszkamy sobie grzecznie do niedoróbek sie przyzwyczaiłam czyli np brak listew przypodłogowych wkręciłam się w pomoc bezdomnym psiakom - berneńczykom i podhalanom - zakładam z grupą znajomych fundację jutro dzieci sztuk 3 idą do instytucji oświatowych każde do innej a najmlodszy gagatek nie dostal sie do przedszkola więc lekka masakra mnie czeka bo prywatne trochę poza zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 uu Ania to niezły ubaw masz:jawdrop: mój najmłodszy zresztą w liczbie jednej sztuki z pieśnią na ustach leci jutro do przedszkola:lol2: a brak listew to żadna niedoróbka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Lesiu Tyś też wybitnie rozgadany:lol2: przy trzecim piwie dopiero zaczynam gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 tak Myszeczko wróbelek tym bardziej że kanarek acz obiecał śpiewać dzisiaj jakoś głosu nie dał umowa podpisana pełen luz u mnie:) Wusia, no i dobrze, jeden dylemat mniej - pozostałaś w zgodzie z własnymi skrupułami i wróbelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Brawo Wusiu za wróbelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 a dziękować Kochani lżej mi jakoś tak z kronikarskiego obowiązku dodam że kanarek do dzisiaj nie zaśpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 aa i dla tych co odliczają VAT budowlany to śpieszcie się z zakupami bo dzisiaj doczytałam że tylko do końca roku bo od nowego oczywiście kombinują żeby zwrotów już nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) takiego cósia dzisiaj znalazłam ładne co;) http://www.galeriakamieni.pl/new/1258724150.jpeg Edytowane 1 Września 2010 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 aa i dla tych co odliczają VAT budowlany to śpieszcie się z zakupami bo dzisiaj doczytałam że tylko do końca roku bo od nowego oczywiście kombinują żeby zwrotów już nie było taaa, czytałam dziś niusa... może dzięki temu przełamę wewnętrzną niechęć do zajęcia się tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Elenko ja przełamałam się w zeszłym roku z początku wyglądało to jak jeż a śmierdziało jak skunks ale w ostatecznym rozrachunku nie bolało a nawet przyjemne było jak konto się zaokrągliło;) a że rozliczać można raz w roku to trzeba się przyłożyć ja jeszcze kwilkę i też się biorę za rozliczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Tez sie musze za to wziac, ale najpierw musze chociaz jedna fakture odgrzebac. Ciekawe, jak dlugo sie bedzie mozna rozliczac, bo chyba chodzi o to, zeby faktury byly do konca roku wystawione, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts