wu 01.09.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Małgoś raczej żeby wniosek był do końca roku złożony:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 mnie trochę przeraza że na tych fakturach nie mam tych numerów PKWiU - jak stwierdzić, czy to podchodzi pod towar kwalifikujący się do odliczenia czy nie? a faktur kilometry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Bez numerow to troche kicha... Ja mam z kolei taki problem, ze raz juz skladalam a potem mi komp padl. Nie mam kopii, wiec nie wiem, ile juz odliczylam. Musze zadzwonic do urzedu, zeby mi znalazly ten wniosek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Elenko to trzeba z załącznikiem do rozporządzenia sprawdzać tych które nie masz PKWiU - jak zaczniesz to się okaże że jednak dla wielu towarów jest ja sobie pościągałam załącznik i wszystko co znalazłam z podpowiedzi Markoci i jakoś poszło:) najtrudniej zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Małgoś konto sprawdź ile skarbowy Ci przelał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Małgoś konto sprawdź ile skarbowy Ci przelał Tyyyy, no na to nie wpadlam. :lol2: Ale tam sie wpisuje, ile zwrocili, czy jaka byla podstawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Elenko to trzeba z załącznikiem do rozporządzenia sprawdzać tych które nie masz PKWiU - jak zaczniesz to się okaże że jednak dla wielu towarów jest ja sobie pościągałam załącznik i wszystko co znalazłam z podpowiedzi Markoci i jakoś poszło:) najtrudniej zacząć tak, najgorzej jest się przełamać i usiąść nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 takiego cósia dzisiaj znalazłam ładne co;) http://www.galeriakamieni.pl/new/1258724150.jpeg co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wusia wydaje mi sie ze rozliczyc bedzie mozna dluzej tylko faktury do konca roku bo inaczej to by bylo ze prawo dziala wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Na sam dźwięk słów "VAT", "rozliczenie", "faktura" dostaję swędzącej wysypki... Brrrr!!! Jak dobrze, że mój małż się tym zajął! Ale ja nie w tym temacie... Użyliście tego mazidła do betonu? U nas działa jak złoto! Leje ciągle, woda od maja na polach stoi, nie kopałam ostatnio u nas w ogródku, ale nie łudzę się - ziemia pewnie nasiąknięta jak gąbka. A studzienka sucha!!! Jeżeli pogoda się poprawi, otworzymy i sprawdzimy przed zimą, ale korków nie wywala - znaczy dobrze jest! PS Jakby co, to ja się wpraszam po wprowadzce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wusia wydaje mi sie ze rozliczyc bedzie mozna dluzej tylko faktury do konca roku bo inaczej to by bylo ze prawo dziala wstecz No mnie sie tez to wydaje logiczne. Bo niby jak kupic cos 31.12 i wypelnic wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Małgoś nie ma pojęcia ja dopiero drugi raz składać będę Elenko ale widok konta rekompensuje wszelkie niedogodności;) Lesiu to jest płyta granitowa zeszlifowana do 3 mm i połączona z 1 cm szkłem i to można podświetlić Martusia pewnie masz rację jak zawsze:) Agduś no jeszcze nie użyliśmy:( chyba muszę sama tam wleźć bez wpraszania masz bilet otwarty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 jak się dokopię mogę Wam fajne linki podrzucić które ułatwiają dojście do tego co można odliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Aniu każda pomoc mile widziana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 np tu http://mp2009.htw.pl/VZM.htmhttp://www.klasyfikacje.pl/drzewo_pkwiu97_29.13.12-33.4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 niezawodna Martusia jak zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 niezawodna Martusia jak zawsze:) tia niezawodna wyprzedzić mnie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.09.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 no jakby nie było Martusia jest mistrzem szybkości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts