wu 22.09.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no Anulka tylko najlepiej tak po 12 sztuk najmniej:lol2: Martusia no trzeba będzie:( w sumie to tak sztućcy mam dwa komplety każdy inny no bo tak dali;) ponieważ jak się wprowadzałam do mieszkania trzeba było wszystko kupić to z talerzami też hmm kłopot bo mam takie Biedronkowe najzwyklejsze a i jakość pozostawia sporo do życzenia ale przynajmniej nie żal jak się tłuką no i jakbym przewidziała że to tylko tymczasowe są ale co tam powolutku się ucywilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ja kupowalam z luminarc najprostszy komplecik czyli talerz gleboki maly i duzy a potem dokupowalam jeszcze, one sa do dostania w kazdym mrkecie i nie m problemu z uzupelnieniem jakby sie cos stluklo http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=4571133 a sztusce najlepiej jakby byly z nierdzewki bo te chormowane to rdzewieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 sztućce mam z nierdzewki a naczyńka to własnie myślałam z takiej serii do uzupełniania:) ale to dopiero jak miejsce na naczyńka mieć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 czółko sokoli Wzroku Wusia nie broń się przed dużym zlewem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Zlew z ociekaczem. Jak dla mnei jedna komora jest ok. Aha, młynek też mam. Do zmywarki BĘDZIESZ wkładać wszystko, uwierz No chyba, że planujesz indukcję i będziesz mieć jedną patelkę, która co rusz ci będzie potrzebna. Ja już mam dwie Edytowane 23 Września 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ja wybieralam taki z jak najwieksza komora wolalam jedna ale duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mycha ja się nie bronie przed dużym zlewem realia na mnie wymuszają pewne ograniczenia w tym względzie;) tak Kasik planuje indukcję taką ładną Myszo-Marysiową Martuś a jaki Ty masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ja mam blanco metra 6s xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Martuś duży ale drogi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no im wiekszy tym drozszy niestetytansza jest aura z teki ale mniejsza ma komore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) ten calkiem fajnyhttp://www.armaland.pl/zlewozmywak-z-ociekaczem-franke-mrg-611.php?off=6i tenhttp://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0002146&categoria=CA-0000008&idioma=pl&backto=Zlewozmywaki&nameProd=ASTRAL%2045%20B-TG&nameCat=Zlewozmywakitu cenahttp://www.armaland.pl/zlewozmywak-z-ociekaczem-teka-astral-45-b-tg.php?off=32ihttp://www.armaland.pl/zlewozmywak-z-ociekaczem-blanco-zia-45s-silgranit-puradur-2-bez-korka-aut..php?off=46te nie wiem jak duza maja komorehttp://www.armaland.pl/zlewozmywak-z-ociekaczem-schock-typos-d-100-s.php?off=53http://www.armaland.pl/zlewozmywak-z-ociekaczem-teka-lugo-45-b-tg.php?off=55 Edytowane 23 Września 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 mam ogromna komore, nawey duzy wok sie zmiesci i jestem bardzo zadowolona Kasia - ja co i rusz dokupuje patelnie, mam juz chyba ze 4:rolleyes: i ciagle malo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ja mam jedna dobra reszta oblazi z teflonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 schocki z duza komora tez drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 a wiecie ile indukcja prądu żre?! k...wa! szok! juz wiem skąd mam takie rachunki.a co do zlewu - komora 1 +ociekacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Irma zobacz na rachunek pewnie ci wyjdzie ze cena pradu w tym to drobiazg reszta to opaty przesylowe, ja tez mam ogromne rachunki duzo wieksze niz w mieszkaniu a nie mam indukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 dzięki Dziewczyny Kochane:) znaczy będzie 1 komora i ociekacz:) teraz tylko znaleźć coś dużego, dobrego i taniego i nie ma to być Era:lol2: Irmuś ale za to na indukcji szybko się gotuje i przynajmniej gazu Ci w butli nie braknie w połowie obiadu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ja tam indukcji nie brałabym, za dużo z tym zachodu, i jeszcze specjalne gary trzeba. Zlew też uważam, że 1 komora + ociekacz, będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.09.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dziewczyny maja racje, to nie prąd jest taki drogi, tylko te dodatkowe opłaty. Nie ma się co dziwić, ze tez wiecej prądu idzie: kiedyś siecilo się u mnie w 2 pokojach. Teraz w 3 i to w dodatku kilka punktów na raz. 3 telewizory.. Zmywarka, pompa od podlogowki, wiecej odkurzania, a to wszystko na prąd. Aha, piec gazowy tez na prąd przecież..H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 DPS-ia ja jak nie wezmę indukcji to muszę mieć gazową z butli taki układ mam teraz w mieszkaniu i zawsze mi tego cholernego gazu braknie jak jestem w połowie obiadu:mad: to teraz sobie poprawię albo ugotuję albo nie Kasia ja to już dawno zauważyłam że jak masz rachunek na 180 zł to niespełna 80 zł to jest prąd reszta to opłaty:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts