taszana 05.11.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 witaski w najweselszym wątku w okolicy Fajne fotki Wusiu ,już po jednym zdjęciu widać że z mężulkiem fajna z Was para i może minki niby niewesołe(to pewnie tzw "zmęczenie" imprezkowe ),ale widać że razem jesteście szczęśliwi a to miły widok!!! ja się w swoich garściach też nie mieszczę jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dzien dobry, Wusienko juz mowilam slicznie wygladacie i nie pitol mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór taszanko czemu najweselszy w okolicy dziękuję Anusia Kamyk gadzino chodź mnie do bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 06.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no jak to czemu?! bo taki przyjazny i wesoły,znaczy miły itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Co jest ? Na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wuśka , jak humorek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jestem chora znaczy przeziębiona jak cholera wszystko mnie boli z nosa sie leje i to wszystko przez cholerną robotę bo jak dzisiaj pracowałam na ulicy to mnie tak przewiało że sina byłam i od razu mnie rozłożyło taszanka dołącz do nas na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jestem chora znaczy przeziębiona jak cholera wszystko mnie boli z nosa sie leje i to wszystko przez cholerną robotę bo jak dzisiaj pracowałam na ulicy to mnie tak przewiało że sina byłam i od razu mnie rozłożyło taszanka dołącz do nas na stałe na jakiej q..wa ulicy bo nic nie kumam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no dzisiaj pracowalam 2,5 godziny na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no dzisiaj pracowalam 2,5 godziny na ulicy no jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no dzisiaj pracowalam 2,5 godziny na ulicy a co Ty robilas na ulicy? ja rozumiem ze nowa kiecka, nowa fryzura, budowa domu, kazdy grosz sie liczy ale na ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to jeden z moich obowiązków slużbowych czarowanie ludzi muszem się szwendać z geodetami jak pomiar robią na nasze zlecenie a że mierzą drogi to tak się utarlo że na ulicy pracuję no i dzisiaj właśnie pogoda mnie w konia zrobiła bo jak wychodziłam z domu to słoneczko świeciło i milusi było no to sobie wzięłam lekką kurtkę a jak wpół 10 jechałam w teren to wiał okrutnie zminy wiatr no i efekty są wymowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to jeden z moich obowiązków slużbowych czarowanie ludzi muszem się szwendać z geodetami jak pomiar robią na nasze zlecenie a że mierzą drogi to tak się utarlo że na ulicy pracuję no i dzisiaj właśnie pogoda mnie w konia zrobiła bo jak wychodziłam z domu to słoneczko świeciło i milusi było no to sobie wzięłam lekką kurtkę a jak wpół 10 jechałam w teren to wiał okrutnie zminy wiatr no i efekty są wymowne o bosze taka duża i siem w konia daje robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wuśka, o matko, ja w razie czego coś Ci zawsze podeślę, Ty zjeżdżaj z tej ulicy, nie nadajesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wuśka, o matko, ja w razie czego coś Ci zawsze podeślę, Ty zjeżdżaj z tej ulicy, nie nadajesz się to siem teraz dziewczyna załamnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 witanko i milego dzionka i Wunia nie wychodz juz na ulice skarbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzień dobry Wuśka, ciepłą kurtkę weź, gdyby Ci się znowu ulica trafiła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja muśle -dzień dobry- że najważniejsze są buty ,jak Ci stopy nie zmarzną to i katarku nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts