wu 19.10.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Aniu no też mnie ściska jak na nie patrzę bo jedno moje:) Monia za miesiąc pojadę to wymiziam wszystkie jedenaście:lol2: Kasiunia straszny słodziak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 a teraz naaaaajważniejsza wiadomość wczoraj urodził się mój szczeniaczek:lol2: http://i288.photobucket.com/albums/ll168/1danuta/DSC_0431-2.jpg a na tej fotce coś mniej pomarszczona jesteś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 jakby Cię jedenaście ssaków ciągło to też by Ci się zmarchy wyprostowały:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 jakby Cię jedenaście ssaków ciągło to też by Ci się zmarchy wyprostowały:P Wuska odpadłam :lol2::lol2: jak dobrze,że tekst na faceta nie padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 no w sumie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 tez sie 11 doliczylam one wszystkie na raz moga jesc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sj/qd/r7aa/xzgvyQq6z7K0gjpIkX.jpghttp://www.haziallat.hu/kutyafajtak/leonbergi/2270/1/leonbergi-leonberger.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 no widać Martusia mogą jest 6 chłopaków i 5 dziewczynek:) no tak to własnie cały leoś dziecko jego szczęście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Slicznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Małgoś to miłość od pierwszego spotkania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 jakie prześliczne szczeniaczki Wusia, a wybrałaś dziewczynkę czy chłopca ? Kaśka, śliczna ta biała kuleczka Gdybym miała własny domek, to bym ją wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 dziewczynkę bierzemy chociaż ja chłopca bym wolała:) ale wymarzony żywopłotek mojego małża z thui by psiego chłopczyka nie przeżył a śliczne to one będą jak podrosną Lidka nie ściemniaj masz dom i na święta przeprowadzkę planujesz to bierz bierz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 nie moge ogladac tych psaikow i tego bialego Kasi i leosia bo mnie najdzie na psa.ide se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Anuś dzieciaki się super rozwijają przy psiakach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Rrrrany! Przyznam, że wpadłam w zupełnie innym celu, ale te zdjęcia mnie powaliły! Przez moment poczułam ukłucie żalu, że moja Emi nie będzie miała takich cudnych szczenisiów, ale szybko sobie wyobraziłam, jak wygląda dom, po którym przez co najmniej dwa miesiące biega taka wataha i mi przeszło. Wuśka, dobrze, że wybrałaś sunię! Baby są najlepsze!Chyba będę częściej zaglądała do Ciebie licząc na kolejne zdjęcia. A ja przyszłam tu po prośbie:Wejdźcie na stronę http://www.buliba.pl/konkurs/ , zalogujcie się, i oglądnijcie prace z Przedszkola Samorządowego nr 1 w Niepołomicach (są na 9 stronie, jeżeli nie wybierzecie innej kolejności niż alfabetyczna). Jeżeli te prace Wam się spodobają, to zagłosujcie na wszystkie 3 (na każdą z osobna). Głosować można codziennie do 1 listopada. Przy okazji można też wygrać coś dla siebie. Na razie prowadzą przedszkola z dużych miast (więcej rodziców i ich znajomych ma dostęp do internetu?), mamy marne szanse, ale próbować zawsze można... Może ujawni się siła forum? Aha, logując się, podajecie imię swojego lub jakiegoś znajomego dziecka, bo to jest logowanie do całej strony www, a nie do samego konkursu.Z góry dziękuję. Edytowane 22 Października 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Aguś noo doczekałam się wreszcie na moją psinkę teraz odliczam dni żeby minęło 4 tygodnie i żebym mogła jechać oglądać psiaki no i wybrać naszego:) jak dobrze pójdzie to pod choinką wyląduje taka mała klucha:lol2: no baba z konieczności;) wlazłam zagłosowałam bo jak Malka słusznie zauważyła najważniejsze że prace są dziełem rąk dzieciaków:) wiem jaki dumny jest Piotruś jak w przedszkolu podziwiam Jego prace na gazetce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 A będziesz wybierała wystawową, czy do przytulania? (nie żeby wystawowych nie można było przytulać...) Jak pisałam, jestem pewna, że te prace dzieci robiły same, bo wychowawczyni Małgo ma zdrowe podejście do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 tez zaglosowalam i sie dziwie czemu przedszkola moich dzieci nie braly udzialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 zdecydowanie do przytulania bo jakoś nie widzę siebie w roli wystawcy:) taką wiesz domową kupę futra żebym jak zostanę sama w domu miała o co stopy ogrzać i nie zastanawiać się pół godziny wieczorem otworzyć cholera drzwi wejściowe czy nie;) chociaż jak światło będzie na zewnątrz to już będzie lepiej bo na razie to na schodach można w pysk dostać ani nie wiedzieć od kogo:( a klucz do zamka to po palcu trzeba kłaść wczoraj wychodząc z jednym fachowcem z więksiejszego miasta wpół dziewiątej wieczorem z domu facet radośnie zawył oooooooo księżyc u pani widać miałam go chęć ze schodów spuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Martusia bo może paniom się nie chce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts