wu 31.10.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 moja tam niech się sama karmi myszkami a ja ją mogę co najwyżej dokarmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 moja tam niech się sama karmi myszkami a ja ją mogę co najwyżej dokarmiać No i zebys wiedziala, ze to dla niej najzdrowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 no ponoć właśnie kastraci tak mają że tyją bardziej:)... ja nie tyję ... na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 ja wiem Małgoś bo jej myszki i moje dokarmianie równa się fajny, grubiutki, puchaty kot;) Gwoździk a Ciebie kto pozbawił klejnotów:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Czyżby ktoś Gwoździka klejnotów pozbawił??? Ojacie... Karuś kiedy własnie na samym mięsku był, przytył za mocno i teraz musimy mu trochę ograniczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 DPS-ia moja kota też na samym mięsku tyje tym bardziej że zima:lol2: ale wreszcie wygląda jak przyzwoite kocisko:) odkarmiona ze lśniącym futerkiem:) a taka chuuuda była ze aż się bałam o nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Czyżby ktoś Gwoździka klejnotów pozbawił??? Ojacie... Karuś kiedy własnie na samym mięsku był, przytył za mocno i teraz musimy mu trochę ograniczać. Cos Ty... To moze mu za bardzo smakowalo? Dorosly kot powinien zjesc ok. 25 - 30 g miesa na kg masy ciala dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Małgoś, ale Karuś to psiak jest, nasz kundelek ze schronu... Jak fo braliśmy, to ledwie na nogach sam stał, został zabrany poprzedniemu włascicielowi jako kilkumiesięczny szczeniak, bo ten go głodził, Karo nie był w stanie sam stać. Teraz to parówka taka trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja nie tyję ... na szczęście Gwoździk a Ciebie kto pozbawił klejnotów:jawdrop: .... są tacy co nie tyją i jeszcze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Cze Wusia... zmordowana Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 DPS-ia a to to ja rozumiem:( szczeniak jak mały i głodzony to potem wcina ile widzi bo pamięta że głodny był moja kota na początku jak się przybłąkała też tak miała jak tylko żarcie zobaczyła rzucała się na nie jak wściekła i łykała niemal bez gryzienia mało się nie dławiła:( byle jak najszybciej jak najwięcej połknąć teraz jak wie że micha zawsze na nią czeka to zje trochę, wyliże pyszczek, zrobi toaletę, znowu pójdzie podjeść ale wszystko na spokojnie na luzie:) czasem michę olewa bo myszkami opchana aż kwadratowe boczki ma:lol2: Gwoździk a bo tak z kontekstu wyszło że nie masz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 o Wiolcia no padniętam troszku nakręciłam kółkiem ale najbardziej zmęczyło mnie uważanie na tych co nie myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Mój zwierzyniec też cały po sterylkach i kastracji. I wcale nie tyją! Koty trochę przybierają na zimę, ale wiosną, kiedy zaczynają wychodzić (bo zimą to nawet wąsa za drzwi nie wystawią), zaraz chudną w oczach. Psica po sterylce trzyma wagę wzorowo. Dostaje taką samą karmę i w tych samych ilościach, co przed operacją. A żarcie dla kocich kastratów ma zapobiegać kłopotom z nerkami, które się właśnie im częściej przydarzają. Podobno zapobiega... Ja kupuję dla kotów różne karmy i mieszam. Taką dla kastratów też. Wet polecał, ale nie konkretnej firmy tylko w ogóle. Zresztą żarciem nie handluje, więc interesu w tym nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 moja póki co trochę mięska puszkowego trochę suchej i dużo myszek ale to już we własnym zakresie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Myszkami moje też nie gardzą. Nas chyba lubią, bo zostawiają i da nas małe conieco pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 nasza też mi zawsze przyniesie i czeka czy zjem czy nie;) jak wzgardzę to dopiero sama zjada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ...gdyby mi mój pies przyniósł, to też bym zjadł ... ale on cholera nic nie przynosi ... taki pokojowy skubany, chociaż duży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) Małgoś, ale Karuś to psiak jest, nasz kundelek ze schronu... Jak fo braliśmy, to ledwie na nogach sam stał, został zabrany poprzedniemu włascicielowi jako kilkumiesięczny szczeniak, bo ten go głodził, Karo nie był w stanie sam stać. Teraz to parówka taka trochę... Aaaaaaaaaaaaaa i wszystko jasne. Jedzonko psie troche inne jednak i mimo wszystko lepsza parowka niz szkielecik. Zresztą żarciem nie handluje, więc interesu w tym nie miał. Lekarze tez nie handluja lekami, a jednak niektorzy jakies tam leki przepisuja chetniej niz inne. Z tym zarciem i kastracja chodzi o klopoty ze struwitami, oby zadne kocisko sie ich nie nabawilo, bo kaplica... A z innej beczki, wlasnie wymieklam... http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_pielegnacja_kota/kuwety_kryte/198106 Edytowane 1 Listopada 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O matko, czego to ludzie nie wymyślą! Kto wie, może to i praktyczne, ale nikt mi nie wmówi, że kawałek plastiku jest wart prawie 500 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O matko, czego to ludzie nie wymyślą! Kto wie, może to i praktyczne, ale nikt mi nie wmówi, że kawałek plastiku jest wart prawie 500 zł! Wiesz co, na FM jestes i takich rzeczy nie wiesz? W sumie to wszystko jedno, czy kawalek plastiku za 500 zl jest np. taca czy kuweta, z tych 2 rzeczy wolalabym kuwete tylko znajac kota popatrzylby na mnie wzrokiem: sama sobie tam wejdz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts