MonikaC 03.11.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Takie organiczne, niemrozone beda najlepsze. Dawaj. wolisz te zielone czy ciemne, błotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 wolisz te zielone czy ciemne, błotne Nie no, chyba te zielone lepsze w smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie no, chyba te zielone lepsze w smaku. ale te błotne są tłuściejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ale te błotne są tłuściejsze Juz probowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Juz probowalas? bleeee wolę udko z kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 bleeee wolę udko z kurczaka Ale udka zabie prawie dokladnie tak samo smakuja, tylko kosci sa miekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 to po kiego uganiać się za żabami ? łatwiej kurczaka złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 to po kiego uganiać się za żabami ? łatwiej kurczaka złapać uwierz mi że u nas na działce łatwiej żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 to po kiego uganiać się za żabami ? łatwiej kurczaka złapać To chyba kolejny snobizm jak z tym slynnym, wiesz czym... Stekiem z... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Kurczę, przepraszam, nie chciałam swoim postem kija w mrowisko wkładać. Ale - poniekąd - obrazuje ta sytuacja to, o czym chciałam napisać. Nie wiedzieć czemu, stosunek do zwierząt jest u nas jeszcze bardziej drażliwą kwestią chyba niż religia i wystarczy o tym napomknąć, a konflikt gotowy. Przepraszam Was, dziewczynki, naprawdę nie chciałam tego. Dla wszelkiego napiszę, że bardzo lubię zwierzęta, ale z karmieniem to jest tak, że jak nie chcą tego, co jest, to proszę bardzo, mogą do jutra czekać na nową porcję tego samego albo iść na polowanie. Z marketingiem Małgoś trochę racji też ma - to my same decydujemy, czy kupimy naszemu maluchowi jakieś zdroworozsądkowe spodnie czy wózek, czy też wypas za 10 tys. I to media oraz chęć zaimponowania i pokazania się kreują w nas taką potrzebę, jeśli wygłupiamy się i kupujemy wózek za 10 tys. Oczywiście - moim skromnym zdaniem wygłupiamy się, kupująca mama z pewnością ma inne zdanie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Odpowiem Ci tylko dlatego, ze Cie lubie, chociaz nadal widac, ze albo nie rozumiesz, albo nie chcesz rozumiec. Wiesz dobrze, ze faszystowskie podejscie bylo okresleniem Wioli i jakos nie protestowalas kiedy powstalo, no chyba, ze to bylo po ogorku, a teraz nie pamietasz. Wycieczka pt. "Ty nie masz dzieci, Ty nic nie wiesz" jest obrzydliwa poniewaz NIE WIESZ dlaczego nie mam dzieci i moze nigdy ich miec nie bede - nie Twoj interes i bardzo Cie prosze zastanow sie czasami nad tym co piszesz. Bezdzietni niekoniecznie z definicji maja iloraz inteligencji 30 i maja prawo widziec szalenstwo, jakie ogarnia rodzicow tak jak i wlascicieli zwierzat tak jak i wlascicieli samochodow, rowerow itp. itd. W tym lezy fenomen XX wieku, ze zaczeto kreowac potrzeby, to proste jak drut, a juz na forum to widac jak na dloni. Owszem, mam pierdolca na punkcie swojego zwierza i nie wstydze sie tego, ale wlasnie dlatego, ze kocham zwierzeta, gdybym miala luzne 5 stowek wydalabym je na karme dla bezdomnych zwierzat albo jakas fundacje, ktora sie nimi zajmuje, nie na kawalek plastiku - taka jest moja hierarchia, ale po co Ci to wiedziec, skoro Ty wiesz lepiej, ze "ona ma pierdolca, nie sluchajcie jej, a poza tym nie ma dzieci, wiec tym bardziej jest podejrzane. hm... i to ja nie czytam ze zrozumieniem Wyraziłas swoje zdanie o marketingu i tworzeniu potrzeb... i kropka. Ja się do niego nie odnoszę bo nie mam po co. Kreowanie psich potrzeb jest dla mnie zupełnie obojętne... mój pies żyje, póki co ma co żreć... i niech prosi Boga by się w tej materii nic nie zmieniło Ja natomiast wyraziłam swoje zdanie o relacjach - jak już pisałam wcześniej... i pisałam też że znosze kiedy ktoś zaczyna mi imputować różne rzeczy i nie obchodzi mnie czyimi słowami to robi...... dlatego też poruszyłam temat dzieci... byś również wiedziała, ze kiedy Ty coś piszesz nie zawsze i nie wszyscy sie tak świetnie bawią jak Ty... a to zdanie o mojej "podejrzliwości" wobec osób bezdzietnych jest po prostu głupie... bo posiadanie dzieci nie jest dla mnie kryterium oceny człowieka. Sposobu w jaki wydajesz lub byś wydawała pieniądze gdybyś je miała - nie komentuje, bo to zupełnie nie moja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ej Laski Kochane całuska jedna drugiej dać i pokój między ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ej laski kochane całuska jedna drugiej dać i pokój między ludzi:) amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ee ależ my obie jesteśmy spokojne... mam tylko różne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Monia noooooooo Nituśka jakby wsie ludzie tak samo myśleli to nudno by było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No nie wiem, czy Nitka by chciala caluska ode mnie, pewnie by sie bala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Małgoś gadzino:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Małgoś gadzino:razz: no przestań przecież ona potulna jak baranek jest Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 no pewnie taki z różkami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Czesc wusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts