nitubaga 04.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 No nie wiem, czy Nitka by chciala caluska ode mnie, pewnie by sie bala. bała czego? języczka? żartuje żeby potem nie było, żem zboczuch witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Czytam właśnie autobiografię Doroty Sumińskiej - polecam wszystkim kochającym zwierzaki tak albo inaczej (chociaż tym kochającym je całkiem inaczej to raczej nie - nie znajdą tam żadnych interesujących opisów i porad). Fascynująca książka. No ale jak nie ma być, skoro kobieta dziecięciem będąc ogrzewała własnym ciałem... żmije wkładane do becika przez tatę właśnie w tym celu? To co się dziwić, że weterynarzem została? I już sama nie wiem, czy podziwiać osobę, która spała w jednym łóżku ze stareńką psuką, cierpiącą na nietrzymanie moczu, czy się dziwić temu. Bo ja, mimo całej miłości do zwierząt, jednak bym psuki do łóżka nie wpuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 O matko kochana... Tatę Pani Sumińskiej poznałam osobiście, jeszcze w czasach, kiedy prowadził słynny "Zwierzyniec". To był dokładnie taki Człowiek, jakiego widać było w tym programie, fascynujący gawędziarz, przemiły człowiek i w ogóle. Ale gdyby mój mąż wkładał dziecku do becika żmije... Suni bym nie wpuściła za skarby świata, sprzatałabym i zmieniała jej posłanie nawet kilkanaście razy dziennie w razie potrzeby. Rzeczywiście, nie wiadomo, czy podziwiać, czy się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 nie no wszystko musi mieć umiar żmije i suka w łóżku to za dużo nawet jak na mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja swoją pierwszą sucz do łóżka wpuszczałam i w ogóle nie przeszkadzało mi to, że brudna. Za to cudownie ciepła była, a w domu od jesieni do wiosny wściekle zimno było. Wręcz podkradaliśmy ją sobie z bratem, żeby spała z nami. Emi trochę za duża jest na to... A z kotami to bym chętnie spała, bo to czyste kochane futerka są, ale Andrzej za chiny ludowe się nie zgodzi. No i problem z kleszczami - czasem łażą po futrze nieprzypięte i mogą na człowieka wleźć. A książkę do poczytania polecam - świetna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Jak ona pieknie opowiada o owadach. Kiedys w Nowy Rok leczylismy kaca z P., wlaczylismy radio i sluchalismy chyba ze 2 godziny jak zaczarowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ona w ogole swietnie opowiada o zwierzetach, ma dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Po ojcu... Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja nawet jakbym nie chciała sypiać z moim kotem to on i tak dopnie swego. Nie mam mu jednak tego za złe bo kochany i mięciutki i milutki jest choć już stareńki schorowany sucharek z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zamykam drzwi do sypialni i dziękuję za współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Psuka zawsze ze mną spała jak mieszkaliśmy w bloku, teraz nie lubi wchodzić po schodach na górę więc ... zastąpiła ją kicia:) Jestem dziwnie spokojna, że z chwilą uroczystego otwarcia sypialni psuka zamelduje się w niej pierwsza!!! Ale ja to lubię!! Szeeee Wam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 niech mnie ktoś dobije cooooo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 niech mnie ktoś dobije cooooo:( ale czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 wszystko jedno czym byle szybko i skutecznie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Hmmmm... Scotcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Małgoś jako znieczulenie przed?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nie, jako terapia szokowa. Co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 e to by znieczulenie było;) Małgoś narobiłam się fizycznie dzisiaj tak przez cały dzień że mnie nawet włosy i paznokcie bolą boje się myśleć co będzie jutro jak się kręgosłup postanowi na mnie odkuć za to co mu dzisiaj zrobiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Hmmm... A Ty nie wiedzialas, ze sie odkuje, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 oczywiście że wiedziałam ale zima idzie i robota musiała być zrobiona i dlatego mógłby mnie kto humanitarnie dobić żeby mi oszczędzić jutrzejszego poranka:( a może Malcia by do mnie wpadła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts