monia i marek 07.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nie znałam tego sposobu. Faktycznie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Moniu gorąca kąpiel rewelacyjnie robi na przemęczone mięśnie, przede wszystkim rozluźnia i działa przeciwbólowo:) a sól akurat przez przypadek taką kupiłam;) jak sie napracujesz ciężko w ogrodzie to nic lepszego jak się przed spaniem wymoczyć w tak bardzo gorącej wodzie jak tylko wytrzymasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 wpadniesz na rosół że też dopiero dzisiaj do mnie doszło to zaproszenie przechowaj do 27, może znowu się wybiorę w te strony, tylko nie mam już miejsca w paszporcie na pieczątki na przekroczenie Brynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 że też dopiero dzisiaj do mnie doszło to zaproszenie przechowaj do 27, może znowu się wybiorę w te strony, tylko nie mam już miejsca w paszporcie na pieczątki na przekroczenie Brynicy honorują zeszyt 32 kartkowe , ale pamiętaj musi być w kratkę cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cze ugotowana we wrzątku kobieto Jak dzisiaj.... czujesz się?? W zasadzie nie powinnaś, bo się kąpałaś Jamles... jak Brynicę przekroczysz i do Malki zajedziesz to wpadnij do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jamles... jak Brynicę przekroczysz i do Malki zajedziesz to wpadnij do mnie.... na ten sam zeszyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No taaak, a do mnie to już kartek w zeszycie brak, jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 cze zapracowana kobieto a jak boli, to znaczy, że żyjesz jak mi by się przydała taka gorąca kąpiel. niestety muszę zadowolić się prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ja tez zamarzylam o kapieli, ech....czesc Wusia i przyjaciele. mam nadzieje ze juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Lesiu do mnie tez możesz na ten sam zeszyt:) Malka Ty nic nie przekraczasz więc możesz bez zeszytu;) Wiolcia czuję się wk@#$^na na maksa:mad: DPS-ia a bo Ty to jakoś tak daleko ale nie bojaj te grzyby u Cię mnie kuszą Lidziunia dlatego prysznic u mnie to rozwiązanie tymczasowe;) docelowo duża wygodna wanna:lol2: Anulka gdzieś się podziewała:) a kąpiel to wiesz lecisz do mamy i masz;) a w kwestii czucia to jeszcze odczuwam kilka dziwnych mięśni no i lewa dłoń ma jakieś opory względem współpracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Lesiu do mnie tez możesz na ten sam zeszyt:) Na ten sam zeszyt Malka Ty nic nie przekraczasz więc możesz bez zeszytu;) Wiolcia czuję się wk@#$^na na maksa:mad: A myślałam, że się kąpałaś i już nic nie czuć A co Cie tak wkurza? DPS-ia a bo Ty to jakoś tak daleko ale nie bojaj te grzyby u Cię mnie kuszą Lidziunia dlatego prysznic u mnie to rozwiązanie tymczasowe;) docelowo duża wygodna wanna:lol2: Dlatego ja najpierw robiłam wannę.... Miałam dość przez rok prysznica..... A zanurzyć się w ciepełku.... bezcenne. Anulka gdzieś się podziewała:) a kąpiel to wiesz lecisz do mamy i masz;) a w kwestii czucia to jeszcze odczuwam kilka dziwnych mięśni no i lewa dłoń ma jakieś opory względem współpracy:( Jak nie współpracuje, to jest zbędna i jak co to amputować... No jak nie chce słuchać czy jak tam......... Co dzisiaj narobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wioluś a wkurza mnie to że wszyscy zdążyli być na urlopie latem wyleżeć się i wygrać w słońcu a ja do tej pory urlopu dostać nie mogę miałam być na urlopie od dzisiaj ale od piątku jeszcze podpisanego urlopu nie mam a w dodatku Młody znowu musi w domu siedzieć co narobiliśmy małż to cosik przy domu dłubał jak zawsze a ja z Młodym w Sosnowcu u lekarza byłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć Wusia i wszyscy obecni. Nieobecni też. Zajrzałam do Twojego dziennika i... fajny jest. I nawet do świąt niedaleko to kolejny wpis będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ooooo witaj Atija nooooooo tak dzienniczek:oops: trochę zaniedbany;) może w okolicach świąt w ramach mocnego postanowienia poprawy to coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ja jutro odcierpie tynkowanie, wiec bede sie z Toba laczyc w bolu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 jutro to mnie tylko cholera wziąć może ale za to Tobie powspółczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Przejeżdżałaś koło mnie i nie zajrzałaś A ja jadę do Twojej wsi dzisiaj i też nie zajrzę.... Jak tak to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 tylko spróbuj nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Cze, Wusia, jak zdrówko dzisiaj? Nic nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 DPS-ia mnie to w zasadzie stan normalny się utrzymuje coś tam łupie ale to jak zawsze;) za to Młody znowu ma areszt domowy wiaderko leków, inhalacje i takie tam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts