malgos2 16.11.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Mnie tez zawsze ogladanie corek Agdus poprawia humor. Samej Agdus nie bardzo, bo wolalabym sie z nia napic, tylko ona nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 DPS-ia no okrutnam a jakże:lol2: Agduś a bo to przez te zielone oczy w czarnym futrze wygląda na zakapiora;) żałuj że dzisiaj jej nie widziałaś, przylazł żarłok z myszką w pysku pożarł, następnie wtryniła co w miseczkach miała i hop na stołeczek przy kominku i nawet boczków nie zmieniała przez pół dnia, wstała, kazała się wypuścić, wróciła, dojadła i hop na stołeczek i tak cały dzień szczeniory jeszcze nie tatuowane ale też i na 100 % nie wybrane no niby mamy wybierać ze wszystkich;) a pomyśl o dodatkowej tonie sierści to Ci się zaraz syberiana odechce;) Martusia a bo Agduś się sprytnie ukrywa;) Małgoś ale jak to pić bez patrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 może zmienicie temat na jakiś ......... meczowy ewentualnie można by coś wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Czy ja slyszalam cos o piciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 o ja też bym się napiła:lol2: to kto stawia i co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 o ja też bym się napiła:lol2: to kto stawia i co;) Kaska z sąsiedniego miastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Lesiu z sąsiedniej wsie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 i ja bym cos chlapnela, ale na diecie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 jakiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 tej popularnej na d. ledwo przede ale daje rade, no i minus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 co za wredne forum:mad: piąty raz pisze Aniu że twarda jesteś i dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 tej popularnej na d. ledwo przede ale daje rade, no i minus 3 Loooo, ja tez chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ja to bym chciała też minus coś (najlepiej co najmniej 10), ale bez diety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No patrzcie państwo, jakie ja mam wyczucie - nie czytałam tu wczoraj o picia, a piłam (domowe winko jakieś strasznie mocne, bo znienacka poczułam efekt)! Markoto, dziewczyny mają 13, 9 i 6 lat, a mnie na zdjęciach rzadko widać, bo sprytnie nie wypuszczam aparatu z rąk Wolę na zdjęciach oglądać nasze piękne i zgrabne córki niż siebie A poza tym zawsze mam wrażenie, że Andrzej to zrobi tych zdjęć za mało. Stanowczo za mało! Zdecydowanie mniej, niż ja bym zrobiła! Małgoś, ja nie chcę? Nie wiedziałam... Wuśka, ja mam takie tony sierści, że jedna w tę czy wewtę nie robi mi różnicy. Chcę mieć syberiana!!! Jamles, wyszła Ci zmiana tematu!!! Wprawdzie o meczach nikt nie chciał gadać, ale za to o piciu... Anjamen, podziwiam i zazdraszczam wytrwałości! Depsiu, ja też, ale -20. I żeby tak już zostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Małgoś, ja nie chcę? Nie wiedziałam... A chcesz? To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Agdus dziewczynki super a wnioskujac po tych czesciach Twojego ciala ktore da sie dojrzec czyli po nodze czy rece to z tymi 20 kg to chyba z leksza przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A chcesz? To kiedy? W piątek wieczorem? Tylko muszę obgadać z małżem, bo nie chce mi się wracać busem. Może się wyrwiemy razem. Markoto, bo ja starannie wybieram zdjęcia, na których tylko te odpowiednie części ciała widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 W piątek wieczorem? Tylko muszę obgadać z małżem, bo nie chce mi się wracać busem. Może się wyrwiemy razem. Markoto, bo ja starannie wybieram zdjęcia, na których tylko te odpowiednie części ciała widać No akurat w ten piatek mnie nie ma, musialas ten wybrac? Za tydzien bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 DPS-ia ja też chętnie oddam sporo kilogramów;) Agduś znaczy trza ściepę zrobić na syberiana;) Małgoś no zobacz jaka Ty cwana jesteś Martusia niektórzy to wiedzą jak foty trzaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts