wu 29.11.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Małgoś ale to już nie jest rozpieszczanie tylko rozpuszczanie:lol2: ale nic nie mówię bo wiem że Maleństwo tęskni i do domku chce ale grzeczne jest i mądre to rozumie że musi jeszcze posiedzieć u babciu żeby całkiem wyzdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Depsia, szybko kota odjajczaj! No chyba, że chcesz go z jezdni odklejać łopatą do śniegu! Sołtysowi przedstaw wizję kopania grobku dla kota w zamarzniętej ziemi! No już! Do weta biegiem! (Znaczy nie Ty, bo masz półpaśca wygrzewać, tylko Sołtys.) Amory, nie amory - co to za różnica? Przecież on rui nie ma! I tak hormony będą mu jeszcze we krwi buzowały czas jakiś, ale może dyskomfort w "tych okolicach" go powstrzyma przed wędrówkami. Wusia, Twój Piotruś mądry jest. Wie, że co wolno u babci, to w domu niekoniecznie. Na pewno wybrałaś lepsze wyjście z sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Aguś cały czas sobie to powtarzam ale i tak mi źle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Wusia, dacie radę i wytrzymacie :hug:A jaka będzie za to radość jak w końcu P wróci do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 wieczorem najgorzej wracamy z działki patrzymy na siebie z małżem i co nudy panie nudy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Piotrusia wysłałaś na wygnanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Moniu sam sobie załatwił wygnanie:( bo miał jechać do babci na 4 dni ale sobie fundnął ropną anginę jak był u babci i musiał tam niestety zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Matka, Ty nie narzekaj tak, bo Ty dużo bardziej przeżywasz niż Młody. Piotrusiowi dobrze, a Babci zbójeckie prawo rozpieszczać Młodego. Let it be! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A Ty lepiej meza dopiesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 czólko Wusieńko.Zdrówka dla Piotrusia i pomysłów na dopieszczanie dla babci. Pamiętaj, ze babcia może po swojemu, a Ty po swojemu.Ważne, zeby Młody zakumał, że wykorzystywać może tylko babcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Wuśka, dobrze Ci wszyscy radzą! Zamiast się martwić, znajdź dobre strony tej sytuacji. Kiedy ostatnio mogliście z mężem... No, przypomnij sobie! Bo Młody doskonale wie, jak wyciągnąć maksimum korzyści z tej sytuacji! Nie bądźcie gorsi!A Depsia i Mysz mają rację - on doskonale wie, co wolno w domu, a co u babci. Oczywiście po powrocie sprawdzi, czy stęsknieni rodzice nie pozwolą na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 DPS-ia jak nie przeżywać jak zadzwoni Maleństwo i łamiącym się głosikiem prosi mamusia przyjedź po mnie teraz serce pęka mimo że za chwilę radosnym głosikiem podaje listę żądań zaczynających się od jajka z niespodzianką Małgoś ręce mnie bolą o Myszko jak miło Cię znowu u siebie widzieć dzielny gryzońku:) zdecydowanie mama daje się wykorzystywać w ograniczonym zakresie;) Agduś i to się nazywa paranoja bo jak chata wolna i niby przeszkód nie ma to jesteśmy tak urobieni że już sił nie starcza na nic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 aaa, to stąd ta tęsknota za synusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 nio:( już drugi tydzień Go nie ma:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No jak to - sił nie ma??? WUŚKA!!!! WSTYDŹ SIĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 wstydzić też się nie mam siły:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 drugi tydzien? i ty to jestes w stanie wytrzymac?ty twardzielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ja to zdecydowanie jestem wyrodna matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mysza no właśnie tak jojczę bo nie wytrzymuję ale tłumacze sobie, że tak musi być, że tak lepiej:( Martusia ja to tylko wrodzone okrucieństwo mam wypielęgnowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wusiaczku wszystkiego NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO z okazji urodzin!!!!100 lat Kochana w zdrowiu, miłości i szczęściu -) http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/ARR06_35.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts