sipatka 03.12.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A może by podejrzeć jak to robią leniwce. W końcu dzieci mają a nie sądzę, żeby się rozmnażały tylko w czasie trzęsień ziemi.Koleją polska też raczej szansy przejechania się nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ha, z tymi leniwcami to niegłupia myśl, sama jezdem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ale leniwce nic nie robią cały dzień poza żarciem spaniem i rozmnażaniem się to mają siły na to ostatnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ale leniwce nic nie robią cały dzień poza żarciem spaniem i rozmnażaniem się to mają siły na to ostatnie:lol2: powiedz po porostu, że się wymigujesz, a nie trudności w robieniu dzieci wymyślasz mój kolega powiedział kiedyś żonie, jak się wymigiwała od dzieci, że ją na śpiocha wieźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ee to się martwić nie muszę mój małż szybciej ode mnie zasypia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wiecie, ze moja kumpela faktycznie zrobila sobie dziecko w trakcie trzesienia ziemi? Dlugo sie starali, pojechali na Cypr czy gdziestam i od razu pyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 dobrze że mnie na Cypr nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 powiedz po porostu, że się wymigujesz, a nie trudności w robieniu dzieci wymyślasz mój kolega powiedział kiedyś żonie, jak się wymigiwała od dzieci, że ją na śpiocha wieźmie eee, nie za eligancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A w ogole to dlaczego tu jeszcze nie ma imprezy z okazji 400-tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ciekawa byłam kto pierwszy zauważy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wusia, Wy macie do rozmnażania podejście raczej jak misie panda. Bo leniwce to jeszcze jakoś sobie radzą. Na takiego samca leniwca przypada w populacji aż 11 samic. całe jego szczęście, że ciąża trwa prawie rok, więc go nie molestują zbyt często. A pandy to taką awersją darzą rozmnażanie, jak nie przymierzając Ty Wusia! Masz szczęście, że nie należysz do zagrożonego gatunku, bo pand naukowcy nie pytają i in vitro na siłę im robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wusia, Wy macie do rozmnażania podejście raczej jak misie panda. Bo leniwce to jeszcze jakoś sobie radzą. Na takiego samca leniwca przypada w populacji aż 11 samic. całe jego szczęście, że ciąża trwa prawie rok, więc go nie molestują zbyt często. A pandy to taką awersją darzą rozmnażanie, jak nie przymierzając Ty Wusia! Masz szczęście, że nie należysz do zagrożonego gatunku, bo pand naukowcy nie pytają i in vitro na siłę im robią! padłam na twarz ze śmiechu jak zobaczyłam siebie z podbitym okiem jak mi na siłę in vitro robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ja nie zauważyłam, ale życzenia kolejnych czterech setek w zdrowiu, pisaniu i czytaniu składam! I na imprezę się wpraszam. A żeby nie było, że z pustymi rękami:http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-15105/finlandia-vodka-of-finland-40-500ml-Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 to pod wódkę na szybko http://www.eurobistrocatering.pl/pliki/pic/1236591627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 i dziękuję Wam bo to Wasza zasługa że odwiedzacie te najbardziej niebudowlane komenty na całym forum http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wusia, Ty się jeszcze budujesz, a co ja mam powiedzieć? Moje to już od lat niebudowlane są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 no właśnie Agduś Tyś usprawiedliwiona:lol2: bo masz wybudowane i mieszkasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ale wciąż się wykańczamy - my domek, on nas... Zaraz, zaraz, co to za 400 byla? Bo u mnie zaczęła się 800 strona Twoich komentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 a bo masz przestawioną ilość postów na stronie:) ustaw sobie bodaj 40 to będzie oki bo tak masz dwa razy więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A gdzie się to ustawia? Bo mi się kiedyś samo przestawiło i już tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts