wu 01.09.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no cio Ty kole policji pojadę to mnie przymknąć mogą tak na koniu a poza tym to jak Ty mnie sobie na kucyku wyobrażasz to juz mało policja to towarzysto opieki nad zwierzętami alarm podniesie i ludzie mnie zlinczują za znęcanie sie nad zwierzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no cio Ty kole policji pojadę to mnie przymknąć mogą tak na koniu a poza tym to jak Ty mnie sobie na kucyku wyobrażasz to juz mało policja to towarzysto opieki nad zwierzętami alarm podniesie i ludzie mnie zlinczują za znęcanie sie nad zwierzakiem totez ja ci od razu konia proponowałam, coby ci się nogi po asfalcie nie ciągnęły... a policją się nie martw - jak wyskoczysz w stroju amazonki to chłopaki lapy z zachwytu pootwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no toż ma być dla Piotrusia zwierzak nie dla mnie to kuń za duży ja i strój amazonki no łapki to by ta policja wyciągała i to szybko coby se oczka przysłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 wu Ty tu kitów nie pociskaj bo my zdjęcia widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 dobrze że trzy czwarte mnie zasłania kuń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kredycik :) ? O kuźwa. Schudłam 8 kg w tydzień dzięki tej przyjemności :) Ale u Ciebie będzie dobrze Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 wu będzie dobrze. a Nefercia to miała problemy z wyceniaczem a nie z bankiem, prawda? no pociesz dziewczynę że na jełopa trafiłaś i drugi taki się nie ma szans trafić. szkoda że jesteś tak daleko bo mam rewelacyjnego mena w millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nefcia no na te 8 kilo to ja się piszę a poważnie to mogę miec problem ze zdolnością tak to jest jak się nie ma wszystkiego na papierze jak małż się nie poprawi to chyba moje budowanie skończy się na uzbrojeniu działki efilko a to daleko to znaczy konkretnie ile może być na P.W. bo ponoć właśnie w millenium dają bardzo dobre warunki i inne takie a kredyt załatwia mi doradca bardzo go chwalą tylko mówi że w millenium strasznie cieżko dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nie gadajcie nic o kredytach, ja Was bardzo proszę A w Millenium to na co dajom??? Tylko na budowę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 na budowę na zakup na remont jak w każdym na wszystko tylko ponoć dobre warunki dają - jak nie gdać jak trzeba wziąść coby mieć za co budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 a ja polecam Nordea, przynajmniej na razie kiedy waza sie losy, do ktorego banku przeniose swoj kredyt z PKO BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 a ja polecam Nordea, przynajmniej na razie kiedy waza sie losy, do ktorego banku przeniose swoj kredyt z PKO BP Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dzięki dziewczyny jak zawsze kochane jesteście Anusia czemu przenosisz z PKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 bo PKO mi jako swojej klientce od 9 lat zaproponowało marze 2% i prowizję 2 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 aaaaaaaaaa widzisz pazerne gadziny pytam bo ten mój doradca twierdzi że PKO i Kredyt Bank to najlepsze oferty może wyszarpać ale jakoś to PKO mnie dziwnie nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no moze pko sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 w sumie nie wiem czy SA czy BP ale sama nazwa PKO mnie odstręcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 wu no to masz dylemacik a chcesz wziąć w pln czy jakiejś innej walucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Siemano wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts