Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

no cio Ty kole policji pojadę to mnie przymknąć mogą tak na koniu :wink: a poza tym to jak Ty mnie sobie na kucyku wyobrażasz to juz mało policja to towarzysto opieki nad zwierzętami alarm podniesie i ludzie mnie zlinczują za znęcanie sie nad zwierzakiem :wink: :D :D

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no cio Ty kole policji pojadę to mnie przymknąć mogą tak na koniu :wink: a poza tym to jak Ty mnie sobie na kucyku wyobrażasz to juz mało policja to towarzysto opieki nad zwierzętami alarm podniesie i ludzie mnie zlinczują za znęcanie sie nad zwierzakiem :wink: :D :D

totez ja ci od razu konia proponowałam, coby ci się nogi po asfalcie nie ciągnęły... a policją się nie martw - jak wyskoczysz w stroju amazonki to chłopaki lapy z zachwytu pootwierają :D

Nefcia no na te 8 kilo to ja się piszę :wink:

a poważnie to mogę miec problem ze zdolnością tak to jest jak się nie ma wszystkiego na papierze :evil: jak małż się nie poprawi to chyba moje budowanie skończy się na uzbrojeniu działki :(

efilko a to daleko to znaczy konkretnie ile :wink: może być na P.W. :wink: bo ponoć właśnie w millenium dają bardzo dobre warunki i inne takie a kredyt załatwia mi doradca bardzo go chwalą tylko mówi że w millenium strasznie cieżko dostać :(