markoto 07.12.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 cieszę się jak głupi dzwonkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nooo Wusiak... stawiasz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nitusia a bo to taka paranoja nie mam jeszcze gdzie ale już mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 moje gratulacje Wusia.Inna sprawa,, ze jakoś tak szybko:)Sprawnie u Was się dzieje, oj sprawnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ....... ale już mogę jak możesz to ja przynoszę http://blogs.centrictv.com/shows/oncentric/wp-content/uploads/2010/11/SMIRNOFF-VODKA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 http://republika.pl/blog_ow_4214024/5882622/tr/fajerwerki.jpg Gratulacje! A przy okazji wyrazy podziwu dla pracowników właściwego urzędu. U nas nie było tak lekko. Możesz, a nie masz gdzie, a u nas było caaaałkiem odwrotnie! Przy czym, oczywiście, pierwszy wyraz tego zdania, w naszym wypadku zaprzeczony, zignorowaliśmy kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Myszko aż się sama zastanawiam bo papierki zbierałam jakieś półtora tygodnia i tak jakoś z nadzoru i już nie wiem czego się ludzie tak odbioru boją jeszcze tylko rozliczenie kredytu Boże jak mnie to straszy to spać po nocach nie mogę no Lesiuuuuuuuuuuuuu muszę poczekać aż robotę skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aguś no miłe ludzie u nas w nadzorze som a chałupka niemal do centymetra zgodna z projektem to i czepiać nie było czego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 U nas nie sprawdzali w rzeczywistości, czy zgodna czy nie. Za to papierków życzyli sobie od metra i coraz to coś nowego No ale teraz kij im w oko http://www.bandyci.org/img/patyk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 u mnie projekt, dziennik budowy, świadectwo, inwentaryzację powykonawczą przyłączy, kominiarza, elektryka i umowy z wodociągami i energetyką i zgłoszenie budowy oczyszczalni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 U nas o oczyszczalnię poszło. Zgłoszenie to było mało. Żądały "odbioru" przez gminę. Problem w tym, że gmina nie ma prawa niczego odbierać. Jednak gmina Wieliczka wydawała za kilkadziesiąt złotych dokument, którego nie miała prawa wydawać. A gmina Niepołomice nie, bo nasze urzędniczki wiedziały, że nie mają prawa wydać takiego dokumentu i był pat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 aaaaaa no widzisz u mnie tylko zgłoszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ogromne gratulacje Wusiaku !!!! to już nie budowa, tylko prawdziwy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Lidziunia dziękować odbiór budynku to przyjemność była oby w banku tak miło było:( Martusia aaaaaaaaaaa jak ja teraz VAT będę rozliczać bo Ty coś o tym wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Noooo, kochana - gratulacje!!! Wielka chwila za Tobą, masz prawdziwy dom! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 DPS-iu no powolutku pomalutku i będzie z tego dom acz dzieć mój prywatny mało mnie z drabiny dzisiaj nie zwalił jak stwierdził skończymy malować, posprzątamy i się przeprowadzimy i już bułka z masłem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dzieć ma bardzo konkretne podejście do tematu, podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 DPS-iu no powolutku pomalutku i będzie z tego dom acz dzieć mój prywatny mało mnie z drabiny dzisiaj nie zwalił jak stwierdził skończymy malować, posprzątamy i się przeprowadzimy i już bułka z masłem:lol2: No widzisz, dzieć wie lepiej kiedy możecie się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 DPS-ia konkretny do bólu:lol2: Lidzia dzieciowi to normalnie już by tam pasowało mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts