78mysz 12.12.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 co to to jest z agówniarz? leonberger? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No nie widać? Leoś od czubka nosa po koniec ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 no widac, ale mi się wierzyć nie chce, ze sobie Wusia takiego wielkoluda do chałpy bierze. Moja Ciotka hoduje championy tych psów. Sliczny jest sliczny:)Taki mały konik będzie dla Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Łooo, no proszę, w sam raz zdążyłam, żeby pogratulować! Cudności i słodkości leoś malutki, a potem będzie cudności i słodkości leoś wielki! Gratulację, usia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Małgoś jaka;) Agduś a wiesz że nie trochę piszczała w drodze potem uskuteczniła straszne wycie;) bo jak się okazało siusiu chciała a w aucie się nie zesikała:) a teraz głównie pije porozrabia posika i śpi trochę zjadła, napadła mnie jak jabłko jadłam:lol2: i znowu misiek śpi:) zobaczymy jak nocka:) Myszko no jak słusznie Agdusia potwierdziła tak to jest leoś nie mogłaś mówić że ciotka hoduje paskudo jedna:P mówisz jak weterynarz jak usłyszał o leosiu:rotfl: DPS-ia no zobaczymy jak nam to pójdzie współżycie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ....ostatnie Twoje zdanie jest intrygujące ... ponieważ mam zaległości .....będę tylko te monitorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 tylko już tak nie znikaj Gwoździorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Sorrki, jaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 nio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ....ostatnie Twoje zdanie jest intrygujące ... Mnie też zainteresowało wielce, ale w kontekście wcześniejszych dyskusji o wiewiórach, nie zdziwiło tak bardzo. W końcu różne ludzie mają upodobania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 jasne i po to sobie sukę wzięłam nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 jaka śliczna kulka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 dzięki Lidziu ciekawe ile waży ta kulka bo trzeba ją po schodach nosić w tą i z powrotem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 jasne i po to sobie sukę wzięłam nie:P Jak już napisałam, różne są upodobania... Kulka waży pewnie całkiem ładnie i z każdym dniem będzie ważyła więcej. Przecież pisałam od razu, że ma na imię Motywacja! A jak najmłodszy właściciel kulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 cały szczęśliwy:lol2: tuli, głaszcze i pozwala się lizać co mnie nieco dziwi bo jak brata labek Go lizał to się bronił a ta Go mymla ile chce:lol2: i chyba kulkę do antynarkotykowych oddam bo normalnie pies tropiący:jawdrop: jak poczuje jakich zapach to ryje w śniegu jak pług:lol2: a jak poczuła jabłko to można było paść ze śmiechu pół pokoju obleciała z nosem przy podłodze i w powietrzu szukając skąd ten smakowity zapach ogryzek pożarła w locie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wuśka a pytałaś o leony?jakoś nie załapałamPikny ten futrzak! bedzie taki latał po ogrodzie patataj patataj i uszami kłapał i ślinił się na potęgę ;)Toście Piotrusiowi dogodzili, juz mu panienkę do domu przyniesli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mycha toż ja pół roku albo lepiej trąbię żem zarażona leosiem i będę mieć takowego:lol2: z ręką na sercu przyznaję że mi nawet spacerek wpół 23 nie przeszkadza tyle mam radochy jak na nią patrzę wsadzi pyszczek w śnieg i z zanurzonym pyszczkiem popycha do przodu no turlać się można ze śmiechu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Boski jest jakby nie cierpial tak zostawiony na wiele godzin w domu to juz bym go brala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Martusia u mnie póki co tatuś psa pod pachę i jazda ja nie wiem czy on coś jutro zrobi mają przy sobie Kotę i Uzuri:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ja mowie o takich normalnych dniach kiedy o 8 juz nikogo w domu nie ma a powrot o 18 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts