wu 19.12.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wioluś i to nie jest fajne:( Becia a naciągnęłam sobie tu i tam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 A jaka to rasa - bo nie moge doczytac - slodki jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 leonberger:) panienka ma na imię Uzuri i rośnie jak na drożdżach:) jak się szybko nie przeprowadzę to mi kręgosłup całkiem padnie od noszenia jej po schodach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 a sama nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wusia jak tak sobie poczytalam troche o nim to ci powiem zebys sie nie przejmowala - jeszcze pol roku to on cie bedzie na barana po schodach wnosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Czesc psinko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Kolcia ona to by i chciała sama po schodach ale nie powinna ze względu na stawy jeszcze jakiś czas więc ją nosimy:) mnie jak mnie po tych schodach mojego małża to pewnie by dała radę cze Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.12.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Cześć piesku, yyyyyy wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jaka śliczna Wusi-Psinka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 cześć Nelusiu Rasiula trochę futra a tyle radości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 hau- hau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem… http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 cześć Lesiu dzięki Wiolciu za pamięć i życzenia cudny ten mikołajek z Inka:) idę sobie zrobić kuku:( Piotruś ma zapalenie oskrzeli, Uzuri zapalenie pęcherza:( dwoje chorych dzieci to za dużo na mnie jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kurcze, to nie za fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 no nawet gorzej Małgoś ale trza ścisnąć doopsko i dalej do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Oooo t zdrówka dla Piotrusia:) A Uzuri wyliże się... Moja Inka reż sika jak diabli... Chyba tak sika , ze cała w śniegu jest po pachy i dopiero sika, to i nic dziwnego, że może pęcherz przeziębić....Wyobraź sobie, że miałam dzisiaj 3 kałuże od nocy do popołudnia w salonie i zesrała się też... No jak szczeniaczek... Tylko tyle, że nas nie było od raniuśka w domu do po 16.... No to co miała psinka zrobić. Dobrze, że w salonie, a nie na panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.12.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 nooooooo to sie dokulałam... i widzę, że zmiany zmiany zmiany psiak śliczny ale odkurzania sierściuchy nie zazdroszcze i widzę też, że zdrówka Wam tez potrzeba to życze duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 idę sobie zrobić kuku:( Piotruś ma zapalenie oskrzeli, Uzuri zapalenie pęcherza:( dwoje chorych dzieci to za dużo na mnie jedną kochana, współczuję moja młoda też załapała zapalenie oskrzeli dobrze, że starsza jakoś się trzyma, bo nie wyrobiłabym z nimi dwiema w domu. A najgorsze jest to, że nawet nie mam jeszcze dla wszystkich prezentów zakupionych i nie wiem kiedy mam to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wiola wczoraj w nocy to jedno siku to mogło Titanica zatopić tyle tego było i gorączkę miała biedna taką że praktycznie pyska z miski z woda nie wyjmowała:( ale dzisiaj po zastrzykach odpukać lepiej:) jutr znowu kłucie czeka Nitusia coś za coś ja tam za sprzątaniem nie przepadam ale jak czegoś tak strasznie kcem to mi nawet sprzątanie nie przeszkadza:lol2: a słodycz sceniora mi to skutecznie rekompensuje;) ano Nitusia święta idą nie:bash: choróbsko jedno za drugim przyłazi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Lidzia ja to po prostu nie wiem nawet jak się nazywam o prezentach i zakupach nie wspomnę ale nic to damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts