wu 26.12.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Zuzek na jakichś 50-paru kilogramach:lol2: Małgoś już dzisiaj nie mam siły jutro pokażę Wam uszczelkę pod drzwiami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ja też jestem ciekawa tej wigilii co to Wusia nóg i rąk nie czuła... (też robiłam dla całej rodzinki.. ) Jestem ciekawa Uzurii... co ona wyprawia jak się miewa.... ??? Jak dzieci płci męskiej....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 no wiesz Wiolcia Wigilia jak Wigilia zwłaszcza na 11 osób mając do dyspozycji 4 garnki na krzyż Uzuri się miewa dobrze, lepiej nie mówić co wyprawia:lol2: dzisiaj o mało nie skończyła jako futerko na kołnierz bo się w nocy nudziła i co chwila przyłaziła gryźć mnie w łokieć żebym się z nią pobawiła:bash: dzieci płci męskiej - większy intensywnie się bawi w układanki;) młodszy już wydawał się zdrowy a tu surpise - znowu katar:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 zdróweczka dla młodego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Zuzanko oj przyda się przyda nie może się to moje małe pozbierać pomimo że dostaje i tranik i witaminki:( chyba trzeba do lata poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Zuzanko oj przyda się przyda nie może się to moje małe pozbierać pomimo że dostaje i tranik i witaminki:( chyba trzeba do lata poczekać zam to bardzo dobrze bo tak miałam z córką, dopiero sanatorium i mój 3 tyg dodatkowy pobyt nad morzem i w górach jej pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 jedna pani doktor pediatra powiedziała że miała tak samo z córka po usunięciu 3 migdała - przez rok nie mogła sobie dać rady jak nie angina to przeziębienie mało co to co tydzień coś a minął rok i przeszło jak ręką odjął zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 jedna pani doktor pediatra powiedziała że miała tak samo z córka po usunięciu 3 migdała - przez rok nie mogła sobie dać rady jak nie angina to przeziębienie mało co to co tydzień coś a minął rok i przeszło jak ręką odjął zobaczymy u P. nie było mowy o 3 migdale, anginy nie miała nigdy non stop miała zapalenie oskrzeli i permanentny kaszel może dlatego zmiana długotrwała klimatu i zabiegi jej pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 zobaczę jak dalej tak będzie to też pomyślę o jakimś sanatorium dla Niego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Jedz nad morze, nic tak dobrze nie dziala... Najlepiej zacznij jeszcze w zimie albo wczesna wiosna, powaznie Ci mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Małgoś ja to wiem ale chęci się z możliwościami rozjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 To smutne... ale może z NFZ dało by radę z opiekunem wyjechać.... ?Bo na samo sanatorium bez mamy to za malutki jest, chociaż bywają chyba sanatoria dla takich maluchów, ale ja bym nie posłała.... To dowiedz się o sanatorium dla dziecka z matką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Wiolcia no inne nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Sanatorium to jedno, a wyjechac na tydzien z dzieckiem nad morze to drugie. No juz nie mow wusia, ze urlopu nie masz i nigdy nie bedziesz miala, bo w koncu kazdy musi przepisowa ilosc wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Małgoś ja nie o urlopie mówię jeno o funduszach niestety coś za coś a tydzień nad morzem to za mało żeby podziałało to trzy siedzieć trzeba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 No coz, ja mysle, ze tydzien lepszy niz nic, ale jak uwazasz... Jest wiele tanich miejsc nad samym morzem, szczegolnie poza sezonem, Tobie by sie to tez przydalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Małgoś dzięki ktoś wreszcie się o mnie zatroszczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Wusia, no nie gadaj, że sanatorium dla mamy z dzieckiem za drogie, bo tylko za siebie płacisz i to niewielkie pieniądze. A 3 tygodnie minimum trzeba siedzieć nad morzem... z mojego doświadczenia najlepsze efekty przyniósł pobyt we wrześniu, chociaż czerwiec też jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Wuska, bierzesz d... w kupe i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Wuśka, jak chcesz, to namiar Ci podrzucę na superową agroturystykę w Czorsztynie, piękne widoki, w środku wsi, do zamku bliziutko, fantastyczne i niedrogie miejsce. Góry przepiekne, zapora i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts