wu 03.01.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 no co taki cwany psiak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No to rzeczywiście cwany. Emi na widok wody w rzece albo jeziorze zapomina, jak ma na imię i pędzi na złamanie karku, ale gdy tylko wyczuje, że chcę ją wciągnąć pod prysznic, robi się malutka jak myszka i tylko patrzy, którędy by się wymknąć. Po kąpieli jestem równie mokra jak psica, a łazienka wygląda jakbym to ją umyła prysznicem, bo Emi kilka razy wymyka się z brodzika i otrzepując się usiłuje wyważyć drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 a moja się rozsiadła jak królewna w wannie bo nalałam jej najpierw wody trochę na dno i siedziała i podstawiała się pod prysznic no nic tylko dbajcie o mnie:lol2: dzisiaj tez popatrywała do wanny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Emi miałą 9 miesięcy, kiedy ją kupiliśmy. Pewnie gdybym ją uczyła od małego, że kąpiel to coś fajnego, nie byłoby dzisiaj problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Uzuri na początku bała się wody bo jak przechodziliśmy przez drogę i odwilż była to na widok kałuży zaryła wszystkimi czterema łapami przed wodą i nie szło jej zmusić żeby przelazła przez kałużę a teraz pyskuje o kąpiel:lol2: pewnie jakbym kupowała takiego starszego szczeniora który się wcześniej "nie sprzedał" dałabym mniej ale niestety wiedziałam że pewnych rzeczy później nie da się psa nauczyć ale za to teraz kochamy kąpiel i nie boimy się suszarki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Emi się nie "niesprzedała", tylko "dziecko dostało uczulenia". Faktem jednak jest, że właściciel uczciwie szukał jej nowego domu, przyjechał najpierw na rekonesans i starał się mnie zniechęcić tak na podpuchę, potem jeszcze jechał do kobiety z Ustronia (a był z Opola) i wreszcie wybrał nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 ja wiem że Emi drugi raz szukała nowego domku i dlatego duża do Was trafiła mnie chodziło o to że widziałam sporo ogłoszeń hodowców którym został jeden albo dwa szczeniaki i już miały po kilka miesięcy - ale własnie bałam się tego że one już pewne nawyki mają i trudno to zmienić a tak od małego uchowany "pod siebie" a jaki się ładny rudzielec z niej robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Eeee no bez przesady, nawet dorosle zwierze mozna wyszkolic, trzeba sie tylko troche bardziej postarac albo miec wiecej wiedzy / pomocy fachowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ale już jednak trudniej tak ułożyć jak szczeniora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 no i niniejszy mam zaszczyt się pochwalić że bez żadnego wkładu własnego dnia dzisiejszego zostałam ciocią zdrówka malutka bratanico:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a dziękować dziękować chociaż mojej w tym zasługi nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 no i niniejszy mam zaszczyt się pochwalić że bez żadnego wkładu własnego dnia dzisiejszego zostałam ciocią zdrówka malutka bratanico:)Fajnie masz, zazdroszczę. też bym zostala ciocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kasia możesz zostać moją ciocią a co;) jeszcze będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Trochę za stara i za duża jestes Ale dzięki Mam nadzieję, że się doczekam w końcu. Rozpuszczę wtedy dzieciaka jak dziadowski bicz Rodzice sie na bank ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ta musiała mi wszystko wytknąć i wiek i wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No patrzcie, do noworodka chciała się porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 słodyczą dorównuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 A nie wiem, nie wiem, nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 bo mnie unikasz gadzie jeden:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts