kaśka maciej 04.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ło matko Wunia, co to za niemoralne propozycje mi skladasz?? gaduła mi nie gada, nie chce się zalogować. Jakby co to wal na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 walnąć to ja Ci mogę ja k się wreszcie u mnie nie pokażesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Na odległość będziesz waliła? Jak się to robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 eeeeeeeeeeee do Kaśki to ja mam rzut beretką to się poświęcę i przekulam żeby Jej walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No gratulacje Ciotko_Klotko!!! A na budowie co słychać noworocznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ciotka Klotka Podoba mi się I gratulki dla rodziców, bo Twojej zasługi w tym nie było... Jakby co to kasę szykuj na chrzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dzięki Rasiulko a na budowie to pod górkę mam:( Wiolcia ja tam się na chrzestną i tak nie załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Rasia zapchałaś się wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ja z zadyszką biegam i spóźniona zostawiam życzenia noworoczne. Pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dzięki Beciu a gdzieś to znikła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Rasia zapchałaś się wiesz;) Wymiękłam Nie znam Rasi osobiście, ale chyba wolałabym jednak poznać Ją nie zapchaną Siemanko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 no i niniejszy mam zaszczyt się pochwalić że bez żadnego wkładu własnego dnia dzisiejszego zostałam ciocią zdrówka malutka bratanico:) No gratuluję ale byłam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Braza poznać Rasię to wielka rzecz:) Rasia to sam uśmiech i serdeczność Malka w jakim sensie byłaś pierwsza;) że ciotką zostałaś o to kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wuśka! Kuchnia kuchnią, ale przyjadę nawet do Wrocka i przez kolano Cię przełożę! Właśnie przeczytałam o bańkach na biednym Piotrusiu! Załatwisz to sanatorium wreszcie, czy mam Ci pomóc??? Pytam grzecznie i po dobroci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Rasia litości mnie już życie dostatecznie bije:( chociaż nie ukrywam że chętnie się z Tobą zobaczę nawet za cenę kilku klapsów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 No dobra, dzisiaj Wigilia Prawosławna, to będzie Ci odpuszczone;) Ale kuj żelazo puki gorące i załatwiaj z tym lekarzem od razu skierowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 jak się troszku zbierze to pojedziemy do Krakowa wymaz zrobić z gardełka bo mam takie podejrzonko że jakiś gadzior tam Mu siedzi i ciągle infekcje wywołuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A z Krakowa to już do Niepołomic całkiem bliziutko... Spróbuj nie wpaść do nas!!! Może nawet uda się zgrać terminy z nową dostawą szynki... Dzisiaj kole południa wyglądam przez okno i widzę, że Emi i Hera się gonią rozdzielone płotem. No to wyszłam, coby się pobawiły. Ale to jest widok, kiedy takie dwa futra szaleją po śniegu! Niezmordowane są! Pochwaliłam się sąsiadce, że Emi jest "mamą chrzestną" kolejnej leosi (bo Herę kupili też dzięki zapatrzeniu się na Emisię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 no ja dzisiaj swoje futro prałam "na sucho" na śniegu:lol2: Agduś jak co to wiesz będzie na Ciebie:lol2: jak będę w Krakowie to na bank dokulam się do Niepołomic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nasza po każdej takiej zabawie nadaje się do prania, tylko ja zdrowia do tego nie mam. Uflogana, obśliniona przez Herę... Koszmar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts