Gwoździk 09.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a mogę tam wejść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 nie mów że hajsełka nie masz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 już mam .... Ktoś dobry mi przesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 ciekawe skąd się biorą dobre ludzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Byłem, dzięki .... Nie tylko piesek jest mocny ... kociaki też mocne (szczególnie ten nurkujący w zlewie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 eee z tego co pamiętam to jedno kocisko jest i on nie w zlewie nurkuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 masz rację ...Nurkuje gdzie indziej Teraz dopiero się dokładnie przyjrzałem, bo nie powiększałem wszystkich zdjęć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 no to jej aktualne poidełko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Taaaa wlasnie. Nie na darmo Hute pod puszcza tez wybudowali. Jaką hutę??? Jedyne, co tutaj mamy, to Royal Canin, który zajeżdża karmą dla psów przy nieodpowiednim wietrze! Wiesz, ile ja mam do huty??? DPS-ia jak to mówią jak nie możesz kogoś pokonać to się przyłącz;) Do zarazków z Piotrusiowego gardła, czy do niewykończonego domu się przyłączysz? ech ja to sobie nawet nie mam jak nastroju poprawić Taż mówię, że naleweczka otwarta! Gwoździk to trudne:( przeważnie w ramach fotek mam mokry nos w obiektywie;) ale postaram się Wiesz, co mają wspólnego zdrowy szczeniak i ginekolog-krótkowidz? No właśnie to, co Ty masz w obiektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Do zarazków z Piotrusiowego gardła, czy do niewykończonego domu się przyłączysz? Mowy nie ma, ani tu, ani tu! Będę walczyć!!! Wiesz, co mają wspólnego zdrowy szczeniak i ginekolog-krótkowidz? No właśnie to, co Ty masz w obiektywie. Padłam, po prostu padłam! Agduś, niech Cię kule biją, albo i nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Matko Agdus, bo sie posikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Agduś dobrze że nie jestem ginekologiem bo wiecznie miałabym mokry nos:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 cze Asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 cze Wusiak mam do Cię pytanko i nie wiem jak do Cię uderzyć czy na priva czy telefonem .... jak wolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nitusia sorki dopiero teraz otwarłam kompa:( możesz pisać albo dzwonić ale jak fona nie masz to posprzątaj skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wusiak wrzuć mi numerek fona, to jutro zadzwnie, tylko powiedz o której moge by głowy bardzo nie zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 wrzuciłam:) czekać na telefonik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ja psze Pani... zaglądam tu a jakże... Dobrze, że okularów nie noszę... i ginem nie jestem.... Opitolić Cię przyszłam... bo wchodzę do galeryjki.. i co widzę... domek z zeszłorocznej zimy i jak małż ociepla... Troszkę kibelka i nic więcej...Nooo paniusiu proszę mi tu bez takich... Jutro za aparat i zdjątka klikać stanu dzisiejszego i powklejać .... Bo jakoś nie wierzę , że tam u Ciebie się nic nie dzieje, a i , że mieszkać jeszcze możecie bezkarnie ile się da też nie wierzę.....Noooo to opitoliłam i proszę o zdjęcia.... Dowody postępów prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Wunia dzień dobry , żeby nie było, że nie zaglądam..... I gdzie te zdjęcia?????????? Jak wychodzi kafelkowanie dołu? Jak wyszły płyty gips karton? Co teraz robicie? Że już nie wspomnę o pomieszczeniach na prawo...... Nooo proszę o dowody, a nie Uzuri zdjątka pstrykać i nam tu pokazywać zamiast postępów prac..... Uzuri też prosimy, ale i domek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts