Agduś 16.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ani tych kiczowatych czółenek z kokardkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 ale ja sama jadę pewnie wyszła z założenia że w jeansach i porozciąganym swetrze będę na zajęcia chodzić lecę Aguś lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Eeee tam, to z zazdrosci, ze nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 wiesz co Małgoś szczerze mówiąc to mi ten wyjazd tak życie skomplikował że mnie cholera bierze ze złości i nic mnie nie cieszy wyjazd:( a szefowa nie zazdrości bo siedzi z zapaleniem oskrzeli w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 no to Kochani do zobaczenia za 3 dni http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Wusia wiesz ze ja nadal nie ocieplilam tego poddasza ?:bash:Jak juz wybralam welne to mam dylemat czy zostawiac szczeline dylatacyjna miedzy mebrana (mam krowkie 18 cm wiec musze dac albo 18 cm albo zostawic 3 cm szczeliny i dac 15 cm) Przyszlam sie dopytac jak Ty zrobilas u siebie ale widze ze gdzies wyruszylas wiec pozstaje mi zyczyc milego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 wiesz co Małgoś szczerze mówiąc to mi ten wyjazd tak życie skomplikował że mnie cholera bierze ze złości i nic mnie nie cieszy wyjazd:( a szefowa nie zazdrości bo siedzi z zapaleniem oskrzeli w domu No to jak nie zazdrości? Jeszcze bardziej zazdrości, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.01.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wusia wiesz ze ja nadal nie ocieplilam tego poddasza ?:bash:Jak juz wybralam welne to mam dylemat czy zostawiac szczeline dylatacyjna miedzy mebrana (mam krowkie 18 cm wiec musze dac albo 18 cm albo zostawic 3 cm szczeliny i dac 15 cm) Przyszlam sie dopytac jak Ty zrobilas u siebie ale widze ze gdzies wyruszylas wiec pozstaje mi zyczyc milego wyjazdu Mam tylko jedno pytanie. Położyłaś membranę wysokoparoprzepuszczaalną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Baw się dobrze ... przy okazji możesz się ewentualnie czegoś dowiedzieć w zakresie swojej pracy, a co tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 no to Do zobaczonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Fenix999 tak polozylam mmembrane wysokoparoprzepuszczalna Tyvek .Wiem ze przy deskowaniu szczelina jest obowiazkowa zas przy membranie roznie mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wunia miłego pobytu w ładnej garsonce , i jak wrócisz to wszystkie trzy dzieci będą się miały dobrze. A Ty odpoczywaj diabloaniołku i ciesz się z trzydniowego urlopu, gdzie nie musisz wiązać butów, karmić trójki dzieci i co tam tylko sobie wstawisz ..... . Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Arnika dobrze gada, wódki Jej dać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No zauważyłem że różnie mówią . Tylko powiedz mi po jaką grzybnię wykosztowywać się na te membranę skoro ludzie i tak potem te szczelin robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Moze robią dlatego ze nie wiedzą jakie bedzie miala "własciwowsci" ta membrana za X lat? Rozumiem ze Ty nie jestes zwolennikiem pozostawiania szczeliny.Ja tam sie nie znam wiec nie wiem kto ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 No i wreszcie ktoś przypomniał, że na forum budowlanym jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Faktycznie, dawno takich rozmów nie prowadzono na naszych, że tak powiem babskich stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.01.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A to ja przepraszam , zabłądziłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A to ja przepraszam , zabłądziłem . Ależ skąd???!!! Taż to forum budowlane, jak najbardziej! Po prostu coraz więcej tu wybudowanych, którzy uzależnili się od foruma i odejść nie chcą, pogaduszki urządzają, poważnych tematów nie poruszają, plotą trzy po trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Agduś... no i gdzie ta wódka????????? Wunia odcięli Cię od świata??????????? Jak będziesz z tej Wisły jechać , to nie ma bata musisz koło mnie jechać, to wstąp na kawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts