nitubaga 08.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no aleście wczoraj nastukali... że hoooooooooo musze zmienić tryb snu, bo mnie takie rzeczy mijajom... wnioski - Duchu Ty może i miałeś wczoraj czerwone oczko, ale to na bank nie było od monitora przyznaj sie lepiej co miałeś w kielichu - mam jaja !!!!!!!! przyprawił mnie je ten z czerwonym oczkiem, pocieszam sie ino tym, ze nie jestem w tym sama...(a nawet w doborowym towarzystwie) a sam czerwonooki podobnie jak kamyk są aspołeczni... może to niczego nie usprawiedliwia, ale ciut tłumaczy.... - wniosek trzeci, jako, ze nie zauważyłam braku uzębienia u Ducha - można zaryzykować stwierdzenie, że do tej pory na imieniny żon kolegów dawał właściwe prezenty, więc może i tym razem se poradzi... ale potwierdzam pomysł na dobry trunek, ale taki z wyżej półki... choc ja tam lubię Martini białe z tonikiem jak Brazunia - cześć Brazunia... - wniosek czwarty - facety to straszne gaduły, tym bidym kobitkom wczoraj dojść do głosu nie dali... WUsia łączę się w oburzeniu... no to chyba tyle, tak na pierwszy rzut... dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzień dobry Ja tam się nie skarżę, ale mnie wczoraj dwukrotnie olano ... jakoś przełknęłam tę zniewagę... narazie ... a mówią, że to kobity są gaduły Kamienny Duch nas wczoraj zmasakrował w gadulstwie .... Miłego dniaaaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Kamienny Duch..heh cóz za piekna figura stylistyczna..o moje ząbki proszę się Nitus nie zamartwiać..rzadko mnie ktoś trafiał ..za szybki byłem a zuby po dziadku(miał 89 lat jak umierał a ubytków nie wiecej niż 6esc..)..nawet wypadek nie doł moiim rady..tylko szkliwo spekało..z kamykiem obgadam..coby sie zajoł po znajomości a co..heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dzien dobry, wpadlam i spadam bo mnie Dejw goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 przyletałam dzień dobry powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 - Duchu Ty może i miałeś wczoraj czerwone oczko, ale to na bank nie było od monitora przyznaj sie lepiej co miałeś w kielichu Swoja droga to nic...dwa pifka wczoraj wypiłem nic wiecej słowo a wieczieram walczyłem z soczkiem grapfreuitowym słowo..(bez tuningu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczór słodkim śpioszkom i nocnym gadułom Ania nie żebym miała jakieś skojarzenia ale po co Cię Dejw goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Braza sadystko nie dręcz ludzia odpowiedz na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 gonil i poganial bo sie zebrac nie moglam nic sprosnego Wuniu dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam, jak tam gaduły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 doberek...zaczynam rozpoznawać niektóre dźwięki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 witam ale słonko świeci u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór Ania jaka szkoda u nas tyż piknie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dobry wieczór i dobranoc. Na więcej już nie mam sił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 wyśpij się miałaś ciężki dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dzień dobry sama sobie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 siem rozpędziłam z tym witaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzień Dobry Wuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dorwałam się do neta a Skarb śpi to korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts