Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

no aleście wczoraj nastukali... że hoooooooooo musze zmienić tryb snu, bo mnie takie rzeczy mijajom...

wnioski

- Duchu Ty może i miałeś wczoraj czerwone oczko, ale to na bank nie było od monitora :) przyznaj sie lepiej co miałeś w kielichu :)

- mam jaja !!!!!!!! :D przyprawił mnie je ten z czerwonym oczkiem, pocieszam sie ino tym, ze nie jestem w tym sama...(a nawet w doborowym towarzystwie) a sam czerwonooki podobnie jak kamyk są aspołeczni... może to niczego nie usprawiedliwia, ale ciut tłumaczy.... 8)

- wniosek trzeci, jako, ze nie zauważyłam braku uzębienia u Ducha - można zaryzykować stwierdzenie, że do tej pory na imieniny żon kolegów dawał właściwe prezenty, więc może i tym razem se poradzi... ale potwierdzam pomysł na dobry trunek, ale taki z wyżej półki... choc ja tam lubię Martini białe z tonikiem jak Brazunia -

cześć Brazunia... :lol:

- wniosek czwarty - facety to straszne gaduły, tym bidym kobitkom wczoraj dojść do głosu nie dali... WUsia łączę się w oburzeniu... :x

no to chyba tyle, tak na pierwszy rzut...

dzień dobry.... :wink:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :D

Ja tam się nie skarżę, ale mnie wczoraj dwukrotnie olano ... jakoś przełknęłam tę zniewagę... narazie ... a mówią, że to kobity są gaduły :-? Kamienny Duch nas wczoraj zmasakrował w gadulstwie ....

Miłego dniaaaaaa ... :D

Kamienny Duch
..heh cóz za piekna figura stylistyczna..o moje ząbki proszę się Nitus nie zamartwiać..rzadko mnie ktoś trafiał ..za szybki byłem a zuby po dziadku(miał 89 lat jak umierał a ubytków nie wiecej niż 6esc..)..nawet wypadek nie doł moiim rady..tylko szkliwo spekało..z kamykiem obgadam..coby sie zajoł po znajomości a co..heh

- Duchu Ty może i miałeś wczoraj czerwone oczko, ale to na bank nie było od monitora przyznaj sie lepiej co miałeś w kielichu

Swoja droga to nic...dwa pifka wczoraj wypiłem nic wiecej słowo a wieczieram walczyłem z soczkiem grapfreuitowym słowo..(bez tuningu)