DPS 03.02.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wuśka - no co ja Ci mam powiedzieć? Mogę jedynie Ci powiedzieć, żeś głupia... Bo nie może byc mądry ktos, kto chce z dzieckiem sam mocno chory po przychodniach łazić. Mądry wiedziałby, że dziecko dla jego dobra trza do babci dać na kilka dni, a samemu nie petać się nigdzie i nie pogarszać sytuacji. A na dodatek uparta jesteś jak osioł i nikogo nie słuchasz. Dziękuję za uwagę. Przyjdę, jak Ci złość przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 nie jestem DPS-iu zła;) bo ja wie że źle że nie tak ale jak nie ma wyjścia to co:( dzieć odpukać zdrowy w sensie oskrzeli ma dalej szamać oscillococcinum i pić herbapect mamusia happy:lol2: a mamusi wilgotne powietrze cudnie zrobiło:) a zanim zrobicie mi kuku to melduję że już będę siedzieć na dupce;) i ja wrócę jak już krzyczeć przestaniecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Zastanowimy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No to fatalnie...... Trza bylo z gołymi cyckami latać? Zdrowiej szybko Z gołymi, nie z gołymi... ale z cyckami.... na razie mam dwa tygodnie na zdrowienie ciekawe czy styknie:( nie z gołymi tylko o jeden etat za dużo:( To wyluzuj trochę... wiem, wiem łatwo powiedzieć.... no tym razem przeskoczyłam samą siebie bo ten typ zapalenia oskrzeli to pierwszy krok do astmy a na to nie mam zamiar się załapać i póki konował nie powie że wsio idealnie to nie ma bata żebym do roboty poszła:mad: a pomijając resztę to mnie boli wszystko bo mam jeszcze grypsko do tego:( Nooo ja po kilku pod rząd wysłuchanych zapaleniach oskrzeli i nie wiem ilu nie stwierdzonych w jednym roku mam początki astmy.... Wunia wiem jak się czujesz.... Zdrówka życzę.... Masz wziewne leki? Jaki antybiotyk? I siedź w łóżku a jedyny spacer to do toalety... no może jeszcze do kuchni bo masz blisko, jakby nie miał Ci kto herbaty przynieść..... Buziaki zostawiam Wiedziałam, że coś nie tak, bo nawet się nie odezwałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 dzięki Wioluś antybiotyku nie mam bo wirus wziewne mam żeby mi się oskrzela rozwinęły z tym siedzeniem w łóżku to też nie bardzo bo za długo siedzę to tyłek boli a jak się położę to się duszę z letka więc wsio z umiarem;) herbatę czasem mąż mi poda o ile jest w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Podoba mi się ten pomysł z gołymi cyckami . To faktycznie zdrowsze , dla facetów , pomaga na serce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Fenix chyba że facet ma słabe serce:P idę się utopić nosz urwało się chłop ma coś z oczami jakieś paskudztwo złapał jeszcze okulistę trza zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nieprawda , patrzenie zmniejsza ryzyko zawału . To udowodnione przez naukowców hamerykańskich i tych zza Odry i Nysy też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 taaaaa tylko z łapami problem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Obiecuje , że będę trzymał przy sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 a byleś już u Małgoś może ona pokaże bo wiesz ja to strasznie zakasłana jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Powiedz jeszcze, że chłopa do okulisty zawieźć musisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 no jakby to jeszcze nie wiem:( piesa się zważyła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No weź!!! Bo pęknę, chociaż wcale to nie jest wesołe! I ile waży? (piesa) A tak w ogóle, to się ciesz! Chłop na zwolnieniu a nie chory obłożnie to sama radość - będzie miał kto podawać herbatkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 piesa waży 18,650 a w kłębie jak dobrze zmierzyłam ma 50-52 cm:) chłop jak ma katar to umierający jest wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No, ale do lekarza to idzie dopiero, kiedy już iść nie ma siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 poprawka do lekarza idzie wtedy jak za uszy zaciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Chlop sam pojdzie, nie boj zaby. A ja moge wszystko pokazywac, nie mam z tym problemu. Nawet bylam z tego znana swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Małgoś taaaaaaaaaa pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 O Jezu, to oslepnie najwyzej i rente dostanie. Wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts