wu 03.02.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 aha jasne zależy co za paskudztwo ma bo jak jakieś zaraźliwe to mi dziecko zarazi i kto będzie miał problem:( a poza tym jak będzie dłubał w domku jak ślepy będzie;) wiesz Małgoś to taka inwestycja zwrotna jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Inwestujesz?A tak wogle, to źle z Tobą nie jest, skoro do północy przy kompie wysiedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Przeszło Ci już? Mogę przyjść? I cz Ty w końcu siedzisz w łóżku czy z oślim uporem łazisz jęcząc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Aguś bo leżeć się nie da:( to siedzę z tatitopkiem;) DPS-ia z oślim uporem i nie jęcząc a plując łażę po mieszkaniu ( dobrze że mam 5 x 5 do przejścia;) ) bo dziecku trza śniadanko dać a i chociaż jaką zupkę dla Niego ugotować bo my z chłopem to byśmy tam mogli nie jeść znaczy głównie ja bo dobrze wyglądam;) a jeśli o oskrzela pytasz to nie przeszło:P matko jaki ból jest rano całą noc nie kaszlę ale jak tylko otworzę oczy to odpokutuję za cała noc a potem mnie całe żebra, mięśnie brzucha, przepona i nie wiem co jeszcze boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.02.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Chlop sam pojdzie, nie boj zaby. A ja moge wszystko pokazywac, nie mam z tym problemu. Nawet bylam z tego znana swego czasu. taaaa jasne , bo jeszcze uwierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 hej Wusiaczku jak zdrowko wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Anulka zdrówko wszystkich zdycha gdzieś pod płotem w śniegu:( ja wypluwam oskrzela, Marcin wypluwa coś intensywniej niż ja odnoszę wrażenie że płuca:( albo go tak te leki wziewne co dostał rozbujały a Piotruś pokasłuje czasem lekki stan podgorączkowy i tak się to kręci:( dzisiaj całą trójką spędziliśmy dzień w łóżku:( a mnie od tego cholernego kaszlu to chyba pokrywka z czaszki odpadnie tak mnie łeb boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Kiedyś lekarz kazał mi mieć w domu takie lekarstwo przeciwkaszlowe, co to właśnie wypluwanie płuc z przyległościami ma powstrzymać. Jak to się nazywało? Nie mogłam znaleźć - może się przeterminowało i wywaliłam. Na zapalenie płuc dostałam Acodin. Chyba działało, bo prawie nie kaszlałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ja biorę Pectosol, do kupienia w aptece bez recepty.Powstrzymuje atak kaszlu praktycznie natychmiast, ziołowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Coś dawno Gospodyni nie było. Albo Jej przeszło i może wreszcie spać, albo nie ma siły w klawiaturę tłuc.Osobiście optuję za pierwszą możliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Agduś niestety bliżej drugiej opcji:( DPS-ia przeciwkaszlowy to jak nic nie ma na oskrzelach i tylko suchy kaszel jest a mnie niby niewiele ale coś się odrywa to muszę kaszleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ja w takich sytuacjach katuję młodą mucosolvanem w dzień a na noc przeciwkaszlowy, jesli jest nasilony kaszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Myszolku ja i bez syropków mam nadmiar kaszlu:( mam takie cóś na rozrzedzenie ale jakoś kiesko rozrzedza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 No to leż, grzej się kobieto i zdrowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 DPS-ia no robię co mogę zobaczymy co doktor powie we środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 łooo a czemu dopiero w środe zamęczysz się do tego czasu Hejka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 a bo ten pan doktor będzie dopiero w środę zresztą oskrzela trudno wyleczyć w tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 może i trudno, ale chyba lepiej wcześniej zacząć ... no nic - mam tylko nadzieje, że do środy nie pogorszy Ci się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 aa i dzięi za łącznik... już jestem oblatana w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nitusia już mi jest lepiej o tyle że mogę łatwiej oddychać bo jak pierwszy raz byłam na badaniach to myślałam ze mnie doktor wykończy osłuchiwaniem bo mi kazał szybko oddychać a ja normalnie jakby mi słoń na klacie siedział tylko zip i zip a teraz w miarę znośnie tylko słaba jestem okropnie i każda czynność wymagająca jakiegoś większego wysiłku niż chodzenie powoduje że oblewają mnie siódme poty:( a nie ma za co;) to efekt mojego załamania nerwowego na myśl o firankach w salonie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts