wu 06.02.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 widzieliście:( Robert Kubica miał wypadek może stracić dłoń bo zmiażdżona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Taką ma robotę Wusiu :) Da radę Bo kto wsiada do Skody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 no ja trzymam kciuki żeby Mu się udało bo szkoda Go jak każdego zresztą w takiej sytuacji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Da radę mówię Ci. Nawet w sytuacji ostatecznej przy tych pieniądzach jakie za nim stoją da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nefcia zależy w jakim stopniu zmiażdżona czasem największe pieniądze nie pomogą bo nie ma co ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 W formule 1 jeździł gość bez nogi. Miał protezę - kosmiczną. I dawał radę . Ja wierzę, że go wyciągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 no to nie ma siły musi dobrze będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wunia zdrowiej i reszta rodzinki też. Jak masz dostep do gorczycy to uszyj z płótna worek i nasyp gorczycę do niego i na klatkę piersiową. Pomaga. Ot takie stare metody po prababkach.... Żal Kubicy, ale dobrze Nefcia mówi, będzie dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wusia Ty mi nic nie mów o zasłonach w salonie, dobrze? ciemne mi się podobają jak licho, ale jasne bardziej pasuja i bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wiolcia nie mam dostępu do gorczycy:( Nitusia to zrób łączone jasne z ciemnym np w pasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nooooo ja też siedziałam i dumałam cały piątek nad karniszami, a teraz nad zasłonami. Ale chyba będę szukała materiałów i sama będę szyć, bo nie znalazłam takich co mnie się podobają i pasują... kuźwa nie ma złotego środka... a potrzebuję ubrać 5 okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wusia gdyby to było takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nitusia życie na ogół jest proste tylko ludzie sami je sobie komplikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 I po tym filozoficznym stwierdzeniu zapadła cisza, na skutek której musiałam z piątej strony Twoje komenty wyciągać. Nie onieśmielaj tak ludzi! Napisz coś prostszego, np. "życie jest jak papier toaletowy..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 służę uprzejmnie Agduś życie jest jak koszula niemowlaka - krótkie i usrane;) a to nie filozoficzność stwierdzenia jeno komu by się chciało niebudowlane komenty odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja tylko niebudowlane odwiedzam! Nie narzekaj! Światełko w tunelu to reflektory nadjeżdżającego pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no w sumie to na palcach jednej ręki można policzyć kto mnie odwiedza regularnie i to jeszcze by sporo zostało tych paluchów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie bluźnij! Popatrz, ile masz stron komentarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.02.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no w sumie to na palcach jednej ręki można policzyć kto mnie odwiedza regularnie i to jeszcze by sporo zostało tych paluchów;) No sprowokowałaś mnie tym kwękaniem - ja odwiedzam regularnie, tylko z nieco mniejszą częstotliwością . No i myślałaś chyba o wpisach, a nie odwiedzających, bo na tych, to brakło by ci pewnie rąk twoich, twojej rodziny i przyjaciół rodziny Lepiej kuruj te swoje płucka i nie biadol (a że życie jest jak nogi..., to przecież wszyscy wiemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Aguś zobacz jak pobluźniłam to nawet Yeti się odnalazł a większość stron powstała za czasów budowy:lol2: Yeti a jakbyś tak czasem ślad zostawił bez kwękania;) jakie płucka Ty mnie chyba źle życzysz to tylko oskrzela;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts